NOR CURIER 930X122

pnl

ADIO, POLEXE!

Dintr-un partid frecventabil, demn de respectat pentru istoria sa de 139 de ani, PNL a devenit oaia neagră din politica românească.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Deși a intrat în opoziție, partidul a avut neobrăzarea să-și păstreze directorii la conducerea instituțiilor guvernamentale din județe. La rândul lor, directorii liberali au sfidat bunul simț și nu au demisionat. În Argeș, cu excepția lui Florin Gardin, la Inspectoratul Școlar, care a fost eliberat din funcție, toți ceilalți încă ocupă scaunele de directori. Mai mult, PNL și-a păstrat fotoliul călduț de vicepreședinte la Consiliul Județean, în urma unei înțelegeri de neînțeles, parafată după decesul USL-ului, între liderii pesedimii și ai penelimii locale.

Situația se schimbă, însă, odată cu reapropierea, jenantă, de-a dreptul grețoasă, dintre PNL și PDL. Cum Antonescu și Blaga au decis ca cele două partide să colaboreze și în județe, în mod normal zilele liberalului Constantin Polexe în funcția de vicepreședinte sunt numărate. Odată cu preconizata și fireasca înlocuire a lui Polexe se va intra în normalitate. Măcar pe acest palier. Rămâne de văzut cât vor mai rezista în scaune directorii PNL. Revenind la postul de vice al Consiliului Județean, este posibil ca, după mazilirea lui Costică Polexe, funcția să-i revină liderului PC Argeș, Cornel Lazăr.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3