930×122 CAPRA 5

adrian miuțescu

Adrian Miuțescu și-a dat demisia!

Adrian Miuțescu și-a dat demisia!

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Ca și alți deputați și senatori liberali, și deputatul Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, și-a anunțat demisia din grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaților. Miuțescu îi rămâne astfel fidel până la capăt lui Ludovic Orban care a procedat la fel după ce a pierdut alegerile pentru șefia PNL. Cel mai probabil, Adrian Miuțescu își va pierde în curând și funcția de președinte al PNL Argeș și riscă și excluderea din partid.

Sau cum ar spune multi colegi din PNL Argeș: ”Roata, de-ar fi și pătrată, tot se învârte câteodată”

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

Ce trasmite Miuțescu:

Am avut convingerea că Partidul Naţional Liberal înseamnă garanţia unei bune guvernări

Sunt de 31 de ani membru al Partidului Național Liberal, un partid care a pus bazele României moderne și care a contribuit decisiv la industrializarea țării, prin doctrina “Prin noi înșine”. Datorită voturilor argeșenilor, reprezint în Camera Deputaților un județ puternic industrializat, care este, în același timp, leagănul Brătienilor. Am crezut și cred în continuare în politicile de dreapta, în liberalism, ca singura șansă pentru dezvoltarea județului și a țării. Am avut convingerea că Partidul Naţional Liberal înseamnă garanţia unei bune guvernări, care poate să asigure dezvoltarea sustenabilă a ţării.

”Criză politica!”

Din păcate, de două luni de zile asistăm la o criză politică provocată într-o perioadă când era nevoie de decizii ferme, de o guvernare stabilă și performantă. Noua conducere a partidului a impus Partidului Naţional Liberal o agendă departe de problemele reale ale românilor, care se confruntă cu valul 4 al pandemiei, cu creșteri galopante la prețurile carburanților și ale energiei. În cele trei decenii de activitate politică, nu am traversat nicio perioadă mai neagră ca cea din prezent, în care conducerea Partidului Național Liberal pare ruptă complet de interesele electoratului. Ce face acum așa zisa echipă câștigătoare era de neimaginat în urmă cu doar câteva luni, iar negocierile pentru stablirea unui nou guvern au arătat că, în momentul de față, PNL nu are nicio strategie.

”Mă retrag din grupul parlamentar PNL și voi activa ca deputat neafiliat”.

miutescu_muzica

Nu pot să fiu părtaș la așa ceva, mai ales că activitatea mea în Parlament este legată de cetățenii care m-au votat, nu de o conducere a PNL efemeră și lipsită de orice contact cu realitatea. De aceea, de azi mă retrag din grupul parlamentar PNL și voi activa ca deputat neafiliat. Sper ca gestul meu să fie înțeles corect și să reprezinte un semnal de alarmă pentru actuala conducere a partidului, dar și pentru colegii din teritoriu, de la aleși locali la simpli membri de partid. Nu mă dezic de liberalism, ci doar de conducerea efemeră a acestui partid, care a reușit în două luni de zile să prăbușească încrederea românilor în Partidul Național Liberal.

Totuși, nu pleacă din PNL

Voi apăra în continuare interesele argeșenilor în Parlamentul României și mă voi bate pentru proiectele Argeșului, care au fost prioritizate și demarate în forță în timpul Guvernului Orban. Nu părăsesc partidul din care fac parte din ianuarie 1990 și sper ca, în ceasul al XII-lea, rațiunea să învingă și noua conducere a Partidului Național Liberal să se îndrepte din nou, spre nevoile și problemele reale ale românilor.”, a scris Miuțescu pe pagina sa de Facebook.

Vă reamintim că, ieri, Adrian Miuțescu a anunțat, în urma unui articol apărut în Evz.ro, că polițiștii judiciariști i-au reținut telefonul mobil în cadrul unei anchete in rem a DNA. Amănunte, aici:

Miuțescu reacționează : ”Mi-a fost reținut telefonul mobil de către polițiști judiciari” | epitesti

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90