New Profesional Consult 930 x 122

psd

tecau_cj

AFLĂ CÂND SE ÎNFIINŢEAZĂ USD ÎN ARGEŞ!

Florin Tecău, secretar general al PSD Argeş, a prezentat astăzi în şedinţa Biroului Permanent al organizaţiei judeţene detaliile formării Uniunii Social Democrate Argeş.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Astfel, liderii PSD, PC şi UNPR din Argeş vor semna săptămâna viitoare protocolul de înfiinţare a acestei alianţe electorale, care va participa în alegerile europarlamentare. Protocolul ar fi trebuit semnat azi, dar liderii celor trei partide nu au fost în judeţ pentru a se putea întâlni.

Potrivit lui Florin Tecău (foto), echipa de campanie pentru europarlamentare va fi condusă de un secretariat care va fi asigurat de PSD, iar în echipa de conducere se vor afla toţi cei trei lideri: Constantin Nicolescu (PSD), Ion Cornel Lazăr (PC) şi senatorul Iulian Cristache (UNPR).

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90