930×122 CAPRA 5

PNRR

„Ajunge! Ne-am săturat să vă jucați de-a guvernarea!”

Ajunge! Ne-am săturat să vă jucați de-a guvernarea!

Citiți și: Diplomă de excelență pentru un ministru argeșean!

Comunicat de presă PSD

Pentru a treia oară, Comisia Europeană a respins Planul Național de Redresare și Reziliență propus de Guvernul Cîțu! Deputatul de Argeș al PSD Simona Bucura-Oprescu afirmă, în acest context, că Guvernul trebuie să înceteze să își mai bată joc de români.

Citiți și: Venitul minim de incluziune este un program focalizat pe cei vulnerabili

Ajunge! Ne-am săturat să vă jucați de-a guvernarea!
Acest program prost croit a fost făcut de firme de consultanță, aceleași la care vor ajunge mare parte din banii din PNRR.

PNRR care nu prevede prea multe investiții și afectează pensiile și salariile românilor.
De exemplu, pentru toată țara se alocau fonduri pentru 400 km de gaze, adică doar pentru vreo 20 de comune. Banii prevăzuți pentru reabilitarea termică a blocurilor ajung doar pentru 1.700 de imobile, în condițiile în care numai în Pitești sunt în jur de 1.700 de blocuri!

Nu s-au prevăzut bani pentru irigații, dar s-au găsit bani cu dedicație pentru ONG-urile și firmele de casă ale partidelor aflate la guvernare!
Ajunge! Bătaia de joc la adresa românilor trebuie să înceteze!„, a declarat Simona Bucura-Oprescu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

5 comentarii

  • Constantin spune:

    Hai ne lași?! Veorica de-a ce se juca??? De-a proasta României?!…iar Dragnea de-a pușcăriașul…

  • Simon spune:

    Alo doamna, ne cam plictisesti. Altceva nu ai de facut decat de dat toata ziua din gura ca o baba stirba ? Ne-am plictisit sa te vedem vorbind a prost cu vesnicul trandafir rosu in piept ! Lasa-ne !

  • Aladdin spune:

    bubui de desteapta, ce vorbeestii!!

  • Mihnea spune:

    Ati bagat tara in faliment prin mariri de pensii si salarii la bugetari!Ati creat doua Romanii,unii cu salarii de 6000 lei altii cu 1300 lei!Toti banii din buget s-au dus pe pomeni,zero investitii!Cati km de autostrada ati facut?Cati km de cale ferata ati modernizat?Cate spitale ati construit?Vino cu cifre despre ce ati construit,singura voastra reusita a fost ca ati marit salariile la bugetari!

  • Popescu spune:

    Oare câți bani primește epitesti.ro că să o promoveze pe această femeie?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90