930 x122 grota rece

alegeri

ALEGERILE PENTRU ŞEFIA CONSILIULUI JUDEŢEAN ARGEŞ, PE 25 MAI. HOTĂRÂREA A FOST PUBLICATĂ AZI ÎN MONITORUL OFICIAL.

În şedinţa de ieri a Guvernului a fost luată decizia ca pe 25 mai, odată cu europarlamentarele, să fie organizate și alegeri anticipate pentru şefia Consiliului Judeţean Argeş.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Florin Tecău, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean, ne-a declarat cu puţin timp în urmă că actul normativ emis de Executiv a apărut astăzi în Monitorul Oficial: „Este cert, vom avea alegeri pe 25 mai. Intru hotărât în această luptă şi, cu sprijinul colegilor mei din PSD, sper să o şi câştig.”

Amintim că liderul PSD, premierul Victor Ponta, vine astăzi în Pitești special ca să participe la lansarea candidaturii lui Florin Tecău pentru președinția Consiliului Judeţean Argeş. Manifestarea este programată să aibă loc, cu începere de la ora 17, la Teatrul „Alexandru Davila”. Ponta va fi însoţit de alţi membri ai Guvernului. După lansare prim-ministrul va vizita expoziţia dendro-floricolă a „Simfoniei Lalelelor”, care se va deschide oficial mâine, la Casa Cărţii din Piteşti.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90