pizzeria sapori  930 122

alegeri

ALEGERILE PENTRU ŞEFIA PSD ARGEŞ, CEL MAI DEVREME ÎN AUGUST

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD la nivel naţional, a făcut recent două vizite în Argeş şi a recomandat ca alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene să aibă loc până la finalul lunii în curs.

Citiți și: AUR lovește dur la Pitești: Ieșim din sală la votul viceprimarilor! Se poate funcționa fără ei foarte bine!

Senatorul Şerban Valeca, preşedinte interimar al PSD Argeş şi unul dintre cei doi candidaţi despre care se ştie că vor intra în cursă (al doilea este deputatul Cătălin Rădulescu) spune însă că nu este posibil acest lucru.

„Sunt şase localităţi din Argeş unde Adunările Generale de Alegeri au fost amânate. Până nu se ţin toate Adunările Generale nu putem ţine Conferinţa Judeţeană. În plus, a început deja lumea să mă sune că pleacă în concediu. În opinia mea, alegerile nu vor avea loc mai devreme de sfârşitul lunii august.”, a spus Valeca.

Citiți și: „PSD a câștigat detașat alegerile în județul Argeș”

Kaia 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90