Kaia 930 x 120

Arges

PESEDIMEA DIN ARGEȘ, LA PRIMELE ALEGERI FĂRĂ NICOLESCU ȘI PENDIUC

Senatorul Şerban Valeca, preşedintele interimar al PSD Argeş, a anunţat astăzi că alegerile pentru viitoarea nouă conducere a filialei judeţene a partidului vor avea loc după 15 august.

Citiți și: Măsuri fără precedent! Nu s-a mai văzut așa ceva până acum!

Până atunci, începând imediat după Paşte, se vor desfășura alegeri în structurile locale ale PSD Argeş.

Întrebat dacă va candida sau nu pentru funcția de președinte, Valeca a spus că va face acest anunţ, dacă va fi cazul, mai întâi în interiorul partidului. „Nu am luat încă o decizie dacă voi candida sau nu. Ceea ce pot spune este că eu voi organiza alegerile şi alegerile vor fi corecte. M-aş bucura să fie 20 de candidaţi pentru şefia filialei, asta înseamnă democraţie şi competiţie, iar cel mai bun să câştige.”, a declarat senatorul.

Citiți și: Anunț de ultim moment de la ISJ. Ce s-a întâmplat la BAC, după contestații

Șerban Valeca, parlamentar de Mioveni, asigură interimatul la şefia PSD Argeş după ce primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, a fost arestat preventiv în dosarul DNA referitor la transportul public de călători din municipiu. Vor fi primele alegeri din PSD Argeș fără Pendiuc și Constantin Nicolescu, acesta din urmă aflându-se în închisoare după ce a fost condamnat în dosarul fraudării de bani europeni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cetatean spune:

    Sa aleaga DNA-ul!! Ca psd-ul e grup infractional,nu partid!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90