930×122 CAPRA 5

gerea

ANDREI_GEREA_CONFERINTA_DE_PRESA_USL

ANDREI GEREA A RĂMAS MINISTRU!

Deputatul PNL de Pitești Andrei Gerea este și la această oră ministru al Economiei. Premierul Victor Ponta nu i-a semnat demisia pe care acesta i-a prezentat-o astăzi în scris. Ponta nu a semnat nici demisiile celorlalți miniștri liberali.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

De ce? Pentru că PSD vrea să renegocieze portofoliile ministeriale, renegociere care implică și ministerele ai căror titulari și-au prezentat demisiile. Până când negocierile dintre PSD și PNL nu se vor termina, Gerea va rămâne în funcția de ministru al Economiei. Iar asta poate dura câteva ore sau câteva zile, în funcție de cât de repede se vor înțelege cele două partide.

Amintim că vinerea trecută, fără să-i impute nimic din punct de vedere al activității ministeriale, conducerea centrală a PNL i-a retras lui Andrei Gerea sprijinul politic, obligându-l să demisioneze din postul de ministru. Motivul? Așa a vrut Crin Antonescu.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90