930 x122 grota rece

alegeri

ARGEȘ: PSD ÎNCALCĂ LEGEA ELECTORALĂ

Argeș: PSD încalcă legea electorală. Astăzi, în jurul orei 15, în comuna argeșeană Recea încă ar fi existat în spațiul public materiale de promovare a Partidului Social Democrat.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Potrivit legislației, toți competitorii electorali aveau termen până ieri, 26 aprilie 2019, la ora 24, să elimine bannerele sau materialele publicitare politice din spațiul public, deoarece astăzi, 27 aprilie, a început campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

În Recea, după cum ne-a semnalat un cititor, acest lucru nu s-ar fi întâmplat.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

”Au fost o serie de dezbateri cu privire la aceste bannere și alte materiale publicitare utilizate de partidele politice în activitatea de promovare, dar începând cu prima zi de campanie electorală, 27 aprilie 2019, regulile se vor schimba. În sensul în care pe data de 26 aprilie, până la ora 24, acestea trebuie să fie eliminate, altfel toți competitorii electorali vor fi sancționați dacă aceste materiale vor rămâne în spațiul public”, preciza președintele Autorității Electorale Permanente, Florin Mitulețu-Buică, potrivit ziare.com.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3