EcoMoto 930×122

alegeri

ARGEȘENII VOTEAZĂ AZI LA DUBLU: PREȘEDINȚIA CONSILIULUI JUDEȚEAN ȘI EUROPARLAMENTARE

1.036 de secții de votare s-au deschis în Argeș la ora 7. Jumătate sunt pentru alegerea președintelui Consiliului Județean, iar cealaltă jumătate, pentru desemnarea europarlamentarilor. La urne, care vor rămâne deschise până la ora 21, sunt chemați 542.155 de argeșeni cu drept de vot.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

7 candidați pentru președinția Consiliului Județean Argeș

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, în alegerile parțiale organizate ca urmare a vacantării postului de către Constantin Nicolescu, sunt 7 candidați. Ordinea pe buletinele de vot este aceasta: 1.Cătălin Teodorescu (PDL) 2.Ion Popa (PNL) 3.Florin Tecău (Alianţa PSD-UNPR-PC) 4.Lucian Cioacă (PMP) 5.Mihai Deaconu (PP-DD) 6.Gheorghe Davidescu (Forţa Civică) și 7.Gheorghe Dinescu (PNŢ-CD).

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

15 formațiuni politice și 8 independenți pentru Parlamentul European

Pentru Parlamentul European avem de ales între 15 formațiuni politice și 8 independenți. Ordinea pe buletinele de vot este următoarea: 1.PDL/2.PMP/3.UDMR/4.Alianța electorală PSD-UNPR-PC/5.PNL/6.PRM/7.Alianța Națională a Agricultorilor/8.Partidul Dreptății Sociale/9.Partidul Noua Republică/10.Partidul Verde/11.Forța Civică/12.PER/13.Partidul Alternativa Socialistă/14.PNȚ-CD/15.PP-DD/16.Georgiana Corina Ungureanu/17.Constantin Titian Filip/18.Dănuț Liga/19.Paul Purea/20.Pericle Iulian Capsali/21.Peter Costea/22.Mircea Diaconu și 23.Valentin Eugen Dăianu.

Investigatori sub acoperire urmăresc votul

Peste 2.400 de angajaţi ai Poliţiei Naționale, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Jandarmeriei, Poliţiei Locale şi ai Poliţiei pentru Transporturi sunt implicați în buna desfășurare a alegerilor în Argeș (dintre care mai bine de 1.100 de polițiști, 550 de jandarmi și peste 360 de pompieri). De asemenea, în caz de nevoie sunt pregătiți să intervină și 327 de „mascați”. Autoritățile argeșene avertizează că pe „teren” acționează și investigatori sub acoperire, care sunt atenți la orice încercare de fraudare a votului.

Vreme ca de vară

Astăzi vremea va fi numai bună de mers la votare sau la… ștrand. Meteorologii anunță cer predominant senin și vânt slab. Temperatura aerului va fi aproape ca de vară. Maximele zilei se vor încadra între 26 și 28 de grade Celsius.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3