930×122 CAPRA 5

Arges

regiuni-dezvoltare

ARGEŞUL, DIN NOU ÎN HORA REGIONALIZĂRII

Ce n-a reuşit ditamai Guvernul USL să facă, şi anume regionalizarea, cică ar face Guvernul PSD-PC-UNPR. Aşa susţine Victor Ponta, premierul anunţând joi seară în Piteşti că Argeşul va avea un statut aparte.

Citiți și: Mascații au luat cu asalt Colegiul „Brătianu” din Pitești

„Argeşul este un judeţ puternic şi nu poate fi în aceeaşi regiune cu Prahova. Argeşul, așadar, nu va fi în aceeaşi regiune cu Prahova. Alegeţi-vă judeţele cu care vreţi să fiţi în regiune – numai să nu trebuiască să se treacă prin Bucureşti! – şi vom face ca atare”, le-a spus Ponta oamenilor de afaceri argeşeni cu care s-a întâlnit în Piteşti. O variantă propusă de autoritățile din Argeș este ca judeţul nostru să fie centrul unei regiuni din care să mai facă parte Teleormanul, Dâmboviţa, Vâlcea şi, eventual, Oltul.

Oamenii de afaceri au cerut, de asemenea, să se înfiinţeze şcoli profesionale şi să fie elaborată o strategie de reindustrializare a ţării, pentru a cărui creionare şi-au oferit sprijinul.

Citiți și: Argeș. Bărbat resuscitat după ce a intrat cu mașina în gard

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3