Donaris 930 x 122

psd

AZI SE DECIDE! TĂRICEANU, ȘANSE MARI SĂ DEVINĂ AL DOILEA OM ÎN STAT!

Astăzi urmează să fie ales noul președinte al Senatului României, care este al doilea om în stat după președintele țării.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Surse politice declară pentru ePitești că funcția va fi sigur ocupată de Călin Popescu Tăriceanu. Fostul prim-ministru se va bucura de susținerea Partidului Social Democrat. „Preşedinţia Senatului trebuie să îi revină unui candidat pe listele Uniunii Social Liberale, din zona liberală. Aşa cred eu că e bine”, a precizat sâmbătă liderul PSD, Victor Ponta, dând aproape clar de înțeles că face referire la Tăriceanu. Cel mai probabil contracandidatul lui Călin Popescu Tăriceanu va fi Teodor Atanasiu, de la PNL. Amintim că postul de președinte al Senatului a rămas vacant ca urmare a demisiei lui Crin Antonescu.

Tăriceanu a părăsit PNL după ce liberalii, la cererea lui Antonescu, au hotărât ruperea USL-ului și intrarea partidului în opoziție, exprimându-și dezacordul față de deciziile respective. (Foto: enational.ro)

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90