NOR CURIER 930X122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: GUVERNUL DĂNCILĂ-DRAGNEA DISTRUGE TRANSPORTUL DIN ROMÂNIA

Bogdan Ivan: Guvernul Dăncilă-Dragnea distruge transportul din România. La a doua rectificare bugetară din acest an, Guvernul Dăncilă-Dragnea ia, încă o dată, bani de la investiții.

Citiți și: Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

”Avem un mare minus la Ministerul Transporturilor, minister de la care Guvernul Dăncilă-Dragnea ia nu mai puțin de 1,16 miliarde de lei. Este încă o dovadă a faptului că Guvernul vrea să distrugă infrastructura de transport a României, după ce în doi ani mai mulți minștri și-au dovedit pe deplin incompetența. Dacă facem un calcul, în medie, Ministerul Transporturilor a avut la fiecare 8 luni un alt ministru.

Orice companie privată care își schimbă managerul atât de des sigur va da faliment. Asta și-a propus Guvernul Dăncilă-Dragnea: să distrugă orice posibilitate de realizare a autostrăzilor, să distrugă infrastructura de transport a României. În 28 de ani, România a avut 27 de miniștri la Transporturi!”, punctează Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș.

Citiți și: Autobuze Publitrans în Mioveni și Budeasa? Ce zice șeful transportului metropolitan

Ivan reamintește și că ”fostul ministru Răzvan Cuc a distrus șansele realizării autostrăzii Pitești-Sibiu. A scos proiectul la lictație chiar dacă documentația cuprindea clauze rezolutorii cu privire la inexistența acordului de mediu și a indicatorilor tehnico-economici.

Fără șanse de realizare vedem că se află și drumul expres Pitești-Craiova. Guvernul Dăncilă-Dragnea distruge orice șansă de realizare a oricărei investiții importante de infrastructură rutieră: ia banii de la Transporturi, iar rata de absorbție a fondurilor europene destinate acestui domeniu este aproape de zeo”.

”La Transporturi totul este praf și pulbere! Nimeni nu mai finanțează proiectele importante, iar acum, prin acest minus imens de la Ministerul Transporturilor, Guvernul Dăncilă-Dragnea, un guvern al incompetenței, trage definitiv cortina peste realizarea autostrăzilor, infrastructura de transport fiind un domeniu vital dezvoltării oricărei țări.” avertizează Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș și vicepreședinte al partidului la nivel național.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90