New Profesional Consult 930 x 122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: PREFECTUL DRAGNEA, APOLITIC SAU PSD-IST?

Bogdan Ivan: Prefectul Dragnea, apolitic sau PSD-ist? Pe 1 decembrie 2018, cu ocazia celebrării Zilei Naționale a României și a Centenarului Marii Uniri, și în Pitești au fost organizate mai multe evenimente.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Unul dintre ele a avut loc la Monumentul Eroilor de pe strada Crinului, acolo unde, potrivit invitației făcute de prefectul Emilian Dragnea, doar instituțiile publice puteau depune coroane de flori, nu și partidele politice. PSD Argeș a depus, însă, coroane!

În acest context, președintele PRO România Argeș, Bogdan Ivan, transmite un mesaj public: ”Am crezut că prefectul județului Argeș, domnul Emilian Dragnea, este un om rezonabil, care își respectă cuvântul și care își poate impune autoritatea funcției pe care o deține.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Am avut înainte o discuție telefonică cu prefectul Dragnea. Mi-a zis că partidele politice nu vor depune coroane de flori. În invitația Prefecturii Argeș se precizează CLAR că vor depune coroane doar parlamentarii de Argeș, Instituția Prefectului, Consiliul Județean Argeș, Primăria Pitești și Garnizoana Pitești.

Cu toate acestea, PSD Argeș a depus coroane de flori! Ce înseamnă asta pentru noi, reprezentanții altor partide politice, cât și pentru piteșteni, argeșeni?

Avem două posibilități. Prima: prefectul a informat TOATE partidele politice din Argeș că NU vor depune coroane și PSD nu a ținut cont de hotărârea Prefecturii, demostrând astfel că nu respectă nicio regulă și că prefectul Dragnea nu are autoritate în fața PSD-iștilor. În acest caz, PSD Argeș ar trebui tras la răspundere. Întrebarea este de către cine? Pentru că, vedem, prefectul Dragnea nu este capabil.

A doua: există posibilitatea ca Emilian Dragnea să fi informat în mod deliberat celelalte partide politice că nu trebuie să depună coroane și să fi avut un aranjament cu PSD, fapt care contravine statutului de înalt funcționar public pe care îl deține. Domnule Dragnea, sunteți apolitic sau PSD-ist?

În cea de-a doua variantă, mult mai credibilă ținând cont de cele mai recente evenimente, ar trebui să știți că nu aveți dreptul să îndepliniți funcția de prefect al județului Argeș!”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90