New Profesional Consult 930 x 122

iohannis

EXCLUSIV! PESEDIMEA ARGEȘEANĂ A PRIMIT REZULTATELE CU OPTIMISM MODERAT

Curtea PSD Argeş a fost plină ochi în această seară în aşteptarea rezultatelor exit-poll-urilor. Un televizor a fost scos pe una dintre ferestrele sediului de pe bulevardul Republicii din Pitești, iar membrii PSD, PC şi UNPR au aşteptat cu sufletul la gură scorurile.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Bucuria a fost deplină când s-a aflat că Victor Ponta este creditat cu o diferenţă destul de mare faţă de candidatul ACL, Klaus Iohannis. „Este bineee!”, s-a auzit din mai multe piepturi, apoi au urmat aplauzele. Au fost, însă, şi voci care au vorbit despre experienţele din 2004 şi 2009, atunci când candidaţii PSD au pierdut în faţa lui Traian Băsescu, deşi au câştigat primul tur al alegerilor.

Nu este de mirare, aşadar, că preşedintele PSD Argeş, primarul Tudor Pendiuc, a afirmat că este nevoie de o mai bună mobilizare pentru turul al doilea al alegerilor: „Exit-poll-urile arată ce arătau şi sondajele de dinainte de turul I. Va fi greu în turul II, avem de muncă, dar sper să câştigăm. Le mulţumesc tuturor celor care au ieşit la vot.”

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

„Între Victor Ponta şi Klaus Iohannis este o diferenţă de aproape 10%. Este primul pas spre victoria finală, dar vor urma două săptămâni de foc până la turul al II-lea.”, a spus, la rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Tecău.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3