930×122 CAPRA 5

alegeri

CITEȘTE CALENDARUL EUROPARLAMENTARELOR!

Conducerea Prefecturii Argeş a informat astăzi că a definitivat calendarul de organizare şi desfăşurare a alegerilor europarlamentare în judeţul nostru.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Au fost deja înfiinţate două comisii tehnice care au rolul de a pune la punct alegerile şi de a le monitoriza, ele fiind conduse de prefect şi subprefect. Din comisii fac parte reprezentanţi de la Consiliul Judeţean, Poliţie, Jandarmerie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Direcţia de Statistică, Inspectoratul Şcolar, CEZ, STS şi de la Evidenţa Persoanelor.

Până pe 25 martie preşedintele Tribunalului Argeş va anunţa data la care va avea loc tragerea la sorţi pentru desemnarea celor 3 judecători ce vor conduce Biroul Electoral Judeţean. Tot până la aceeaşi dată cetăţenii străini cu domiciliul sau reşedinţa în Argeş trebuie să se înscrie pe liste electorale speciale pentru a putea vota pe 25 mai la alegerile europarlamentare. Pe de altă parte, până pe 26 martie alianţele şi partidele politice vor depune şi înregistra candidaturile. Campania electorală se va desfășura în perioada 25 aprilie-24 mai, ora 7. În ziua alegerilor, duminică, 25 mai, urnele de vot vor fi deschise între orele 7 și 21.Pentru alegerile europarlamentare din acest an Guvernul a alocat suma de 70 de milioane de lei.

Citiți și: Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3