NOR CURIER 930X122

catalin radulescu

CANDIDAȚII PENTRU ȘEFIA PSD ARGEȘ, OFICIAL “BĂTUȚI ÎN CUIE”

Astăzi, la ora 14, a expirat termenul limită până la care aspiranții pentru șefia PSD Argeș și-au putut înregistra la partid candidaturile. Ion Mînzînă, Maria Dinu și Cătălin Rădulescu sunt cei trei care ar urma să concureze pentru funcția de președinte al partidului. Informația ne este furnizată de Vasile Negoescu, membru PSD, care se ocupă de validarea candidaturilor. „Acum suntem în analiza dosarelor”, precizează pentru ePitești Negoescu.

Citiți și: Gentea primește susținere totală pentru un nou mandat de primar al Piteștiului

Am luat legătura cu cei trei candidați. I-am întrebat care este proiectul lor pentru filiala județeană.

Cătălin Rădulescu și-a depus candidatura, dar s-ar putea să se răzgândească

Citiți și: Moștenirea grea după Georgescu: PSD – (alt) candidat la Primăria Mioveni

„Nu știu dacă mai vreau să candidez. Nu răspund la nicio întrebare, pentru că nu știu dacă m-am hotărât să candidez sau nu. Am depus-o (n.r. – candidatura), dar s-ar putea să mă răzgândesc. Astăzi, dacă mă mai sună cineva, cred că mă răzgândesc.

Nu s-a întâmplat nimic, m-au rugat colegii să intru într-o echipă și să ajut o echipă cu cele 80-90 de voturi pe care le am eu. O să mă gândesc în ce echipă o să intru”, declară pentru ePitești deputatul Cătălin Rădulescu.

Ion Mînzînă: „Cu toate forțele spre victorie!”

„Cu toate forțele spre victorie, alegerile locale și generale câștigate de PSD Argeș!”, își propune Ion Mînzînă dacă va fi ales președinte al PSD Argeș. Pe Mînzînă l-am întrebat și dacă i-a cerut sprijinul lui Cătălin Rădulescu.

„Nu! N-am cerut decât sprijinul membrilor de partid, al oamenilor care au experiență în tot ceea ce înseamnă activitate politică. Dacă domnul Rădulescu va dori, bineînțeles, să meargă la vot și să mă voteze, îi mulțumesc anticipat!”, adaugă Mînzînă, care este și vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș.

Maria Dinu: „Toată lumea va găsi în mine un partener și un prieten”

„Candidez pentru că eu consider că PSD se află acum la un moment de răscruce, în care are nevoie mai mult ca oricând de solidaritate.

Sunt de mulți ani alături, până la identificare, de oamenii din acest partid. Mulți îmi spun „Maria de la partid”. Am muncit cot la cot cu primarii, aleșii locali, cu membrii de partid. Îi cunosc atât de bine, am împărtășit cu ei bune și rele!

Cred în social-democrație și în spiritul care ne animă pe cei de același crez. Am simțit că sunt datoare să mă implic și să coagulez toate forțele care să facă din PSD o mare familie. O să folosesc toată energia mea să unesc toate forțele din PSD. De absolut toți oamenii care simt că avem nevoie!

Cu solidaritate, colegialiate și dialog o să ne organizăm mult mai bine, o să comunicăm mult mai bine și o să mergem la victorie, pentru că Argeșul este casa noastră, în care ne place să trăim. Oamenii din PSD mă știu: ușa mea va fi deschisă permanent! Toată lumea va găsi în mine un partener și un prieten”, declară pentru publicația noastră Maria Dinu, adăugând și că va face echipă „cu toți PSD-iștii”.

Am întrebat-o și pe Maria Dinu dacă i-a cerut sprijinul lui Cătălin Rădulescu. „Nu încă. Le-am cerut sprijinul tuturor PSD-iștilor”.

Noul președinte al PSD Argeș va fi decis pe 17 ianuarie 2020, de la ora 16, când la sediul Filarmonicii Pitești se va desfășura Conferința Județeană extraordinară a partidului.

Odată ales președintele PSD Argeș prin vot de către membrii delegați din județ, acesta va face propunerile pentru funcția de președinte executiv și, respectiv, secretar executiv.

Cu Ion Mînzînă ar urma să facă echipă consilierul local Cristian Gentea – pentru funcția de președinte executiv și deputatul Simona Bucura Oprescu – pentru postul de secretar executiv.

Din echipa Mariei Dinu ar face parte Dumitru Tudosoiu (consilier local și inspectorul școlar general al județului) – pentru funcția de președinte executiv și Dorin Mărășoiu (consilier județean) – pentru funcția de secretar executiv.

Într-o ședință ulterioară, vor fi aleși și ceilalți membri din viitoarea conducere a PSD Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90