930 x122 grota rece

b 1 tv

CĂTĂLIN RĂDULESCU RECIDIVEAZĂ DE ZIUA LUI: „JEGURILE DE LA B1 TV SAU REALITATEA”

Astăzi, cu ocazia aniversării zilei sale de naștere, deputatul PSD de Argeș Cătălin Rădulescu a postat pe pagina lui de Facebook un nou mesaj halucinant. Mesajul vine după ce a fost dur criticat în presă pentru un alt comentariu, scris recent pe aceeași rețea de socializare, în care parlamentarul i-a amenințat pe procurorii „băsiști” din Direcția Națională Anticorupție: http://epitesti.ro/politic/halucinant-deputatul-psd-catalin-radulescu-ii-ameninta-pe-procurorii-dna-basisti/.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

„Atunci când am crezut că destinele unui județ se pot împărți între mulți politicieni care împreună să creeze o forță care la București să poată impune ce e bine pentru argeșeni, o Gașcă de infractori au hotărât să îmi însceneze un dosar la DNA. Niciodată, dragi prieteni, nu am fost favorizat eu sau compania mea la vreo licitație, niciodată nu am primit nimic de la Consiliul Județean sau vreo primărie, compania mea în Argeș a fost dată afară de pe locul 1 de la zeci și zeci de licitații la comandă. S-au comandat articole în ziare care acum fac pe prietenii, pe bani, ca să fiu denigrat pentru că nu acceptam corupția, mi s-a înscenat un viol de către câteva jeguri din opoziție pentru că nu aveau cum să îmi strice altfel imaginea, iar în final câțiva colegi mi-au înscenat cu câțiva procurori fără DUMNEZEU un dosar, obligând doi informatori fără căpătâi să scrie autodenunțuri mincinoase. Însă eu cred în DUMNEZEU, care m-a ajutat mereu și de fiecare dată când cineva mi-a dorit răul i-a judecat pe aceia ba paralizându-i, ba întâmplându-li-se ceva grav copiilor sau membrilor familiei lor sau lor. Mă rog ca și de această dată DUMNEZEU să îi judece și să îi pedepsească pe acești anticriști.”, scrie Cătălin Rădulescu.

Deputatul are ceva de spus și la adresa jurnaliștilor care l-au criticat pentru postarea halucinantă la adresa procurorilor „băsiști” din DNA: „Am ajutat oameni săraci, bolnavi de cancer, copii cu handicap și iubesc acest popor și țara mea. Nu voi putea niciodată să stau fără să reacționez când pensionarii, medicii, profesorii, oamenii de afaceri sunt abuzați, umiliți, anchetați, etichetați. Îmi doresc o țară liniștită, în care oamenii să nu mai trăiască în frică și teroare, în care să nu le mai fie frică să vorbească la telefon. O țară pentru copiii noștri. Îmi doresc ca Victor Ponta, în care cred enorm, să mă facă mândru că sunt român. Pentru asta am ales să nu plec din țara mea. Ăsta sunt eu, prietenii și prietenele mele dragi, nu ceea ce spun jegurile de la B1 TV sau Realitatea sau ordinarii de așa ziși jurnaliști plătiți. Am făcut destul pentru țara mea ca să cer un singur lucru, să nu mai fiu jignit pe nedrept.”

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90