Donaris 930 x 122

consiliul judetean

CONSTANTIN NICOLESCU A DEMISIONAT! VOM AVEA ALEGERI ANTICIPATE!

Constantin Nicolescu și-a dat demisia din funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș. 

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Demisia sa lasă cale liberă organizării de alegeri anticipate pentru postul de președinte al județului. După cum ePitești a informat în urmă cu câteva zile în exclusivitate, anticipatele ar urma să aibă loc pe 25 mai, odată cu europarlamentarele.

Amintim că Nicolescu a contestat în justiție, la Tribunalul Argeș, în contencios administrativ ordinul emis de prefectul Cristian Soare privind încetarea înainte de termen a mandatului său de președinte al Consiliului Județean. Ordinul a fost emis ca urmare a verdictului Înaltei Curți de Casație și Justiție, definitiv și irevocabil, care a confirmat ca întemeiat raportul Agenției Naționale de Integritate potrivit căruia Constantin Nicolescu s-a aflat în conflict de interese. În condițiile în care Nicolescu nu ar fi demisionat, alegerile anticipate nu ar fi putut avea loc în următoarea perioadă, ci abia după încheierea procesului în contencios administrativ și numai dacă justiția nu ar fi invalidat ordinul prefectului Soare.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90