930 x122 grota rece

cretu

CORINA CREŢU ŞI DACIANA SÂRBU, ÎN PITEŞTI. EUROPARLAMENTARELE PSD ÎŞI ÎNCEP ÎN ARGEȘ CAMPANIA.

Corina Creţu, cap de listă al alianţei electorale PSD-UNPR-PC, şi Daciana Sârbu, de asemenea candidat pe loc eligibil pentru Parlamentul European, se află la această oră în Piteşti. Cele două europarlamentare dau astfel startul unei campanii de tip caravană de informare, care se va derula în toate zonele ţării.

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Europarlamentarele au ajuns la universitatea „Constantin Brâncoveanu” în jurul orei 16, sala Aula Magna fiind plină ochi cu membri ai PSD. Ele au fost primite de Florin Tecău, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Argeș, Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, și deputatul Simona Bucura Oprescu. Corina Creţu şi Daciana Sârbu au vorbit despre activitatea desfăşurată în Parlamentul European şi au spus că se bazează pe organizaţia PSD din Argeş pentru obţinerea unui scor cât mai bun atât în alegerile europarlamentare, cât şi în cele pentru președinția Consiliului Judeţean.

„Am amintiri plăcute despre Argeş, în zona Muscel mi-am petrecut multe clipe frumoase în copilărie. Am venit cu drag în Piteşti, practic aici începem o campanie de informare pentru toată ţara. Trebuie să le spunem oamenilor că România a înregistrat în 2013 cea mai importantă creştere economică din Uniunea Eurropeană, fără austeritate, fără tăieri care au făcut atât de mult rău. Putem avea creştere economică fără să punem o povară în plus pe umerii celor săraci.”, a afirmat Corina Creţu.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție care va bucura mulți elevi, părinți și profesori!

„Au trecut 10 ani de când am candidat pentru prima dată pentru Parlamentul României, devenind deputat de Argeş. Revin cu bucurie în acest judeţ. Avem o echipă puternică, diversă, cu oameni care au experienţă şi sunt sigură că vom reuşi să scoatem alegătorii la vot. Am luptat la Bruxelles şi împotriva unor europarlamentari români care au denigrat ţara noastră. Este un caz unicat în Parlamentul European ca un eurodeputat, aşa cum e Monicăi Macovei, să ceară blocarea fondurilor pentru ţara sa! Astfel de oameni nu mai trebuie să ajungă în Parlamentul European!.”, a spus, la rândul ei, Daciana Sârbu.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90