Donaris 930 x 122

bradu

DAN STROE, PRIMARUL COMUNEI BRADU: MULTE PROIECTE SUNT ÎN DERULARE, MULTE ALTELE VOR ÎNCEPE CURÂND

Primarul Dan Stroe va avea întâlniri cu localnicii în fiecare zonă a comunei Bradu pentru a discuta aplicat despre problemele existente, despre investițiile în curs, dar și despre programul său pentru următorii ani.
„Dragi brădeni, s-au scurs mai bine de 4 ani de când mi-ați acordat încrederea și votul dumneavoastră, pentru care țin să vă mulțumesc încă o dată. În toți acești ani, am fost permanent în slujba dumneavoastră, ușa biroului meu fiind deschisă la orice oră, pentru a asculta nevoile și necazurile tuturor celor care mi-ați trecut pragul, pe cât posibil oferind fiecăruia o soluție pentru rezolvarea acestora.
Împreună cu echipa mea, ne-am străduit să asigurăm dezvoltarea continuă a comunei și să îmbunătățim viața dumneavoastră.

La venirea mea în fruntea administrației, am gasit o comună care, deși are cel mai mare buget din județ, avea numeroase străzi fără utilități, neasfaltate sau deteriorate, sens în care ne-am concentrat în principal atenția către acestea, fiind inadmisibil ca în secolul 21, o comună limitrofă unei reședințe de județ să nu aibă asigurate condiții de trai decente.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu
Sunt conștient că mai este mult de muncă, multe proiecte sunt în derulare, multe altele vor începe curând.

Știu că există și nemulțumiți sau dezamăgiți printre dumneavoastră, dar vreau să vă asigur de bunele mele intenții și de faptul că oricât aș fi încercat, nu se puteau realiza toate în acest mandat.

În următoarea perioadă ne vom vedea pe strada fiecăruia dintre dumneavoastră pentru a discuta aplicat despre problemele fiecărei zone și despre programul electoral pe care l-am creionat pentru următorii ani, un program realist, ce ține cont de nevoile pe care le-am constatat în acest mandat în urma discuțiilor cu dumneavoastră”, este mesajul primarului Dan Stroe pentru locuitorii comunei Bradu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90