New Profesional Consult 930 x 122

alegeri

daniel_constantin

DANIEL CONSTANTIN, REALES PREŞEDINTE AL PC

Deputatul de Piteşti Daniel Constantin, vicepremier şi ministru al Agriculturii, a fost reales astăzi în funcţia de preşedinte al Partidului Conservator. Constantin va conduce PC pentru un mandat de încă 4 ani.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Alegerile s-au desfăşurat în cadrul unui Congres Extraordinar al partidului, desfăşurat la Romexpo, în București. Daniel Constantin a fost singurul candidat pentru funcţia respectivă.

Tot astăzi au fost aleşi şi preşedintele executiv, prim-vicepreşedintele şi secretarul general al organizaţiei naţionale. Şi pentru aceste funcţii au fost depuse tot câte o candidatură. Pentru funcţia de secretar general a candidat și a fost ales deputatul Damian Florea, pentru preşedinte executiv – Vasile Nistor, iar pentru funcţia de prim-vicepreşedinte – Cristian Popescu Piedone. Vicepreşedinţii vor fi aleşi de Consiliul Naţional, cel mai probabil în iunie.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90