930X122 MAIA

Arges

DEMISIE LA TSD ARGEȘ

Georgiana Drăghici, soția deputatului PSD Mircea Drăghici, a demisionat din funcția de președinte al Tineretului Social Democrat Argeș, anunțând, totodată, că se retrage din politică.

Citiți și: Argeș. Anunț important pentru o categorie de contribuabili!

„Având în vedere faptul că sunt însărcinată în ultimul trimestru și că mă aflu într-o situație medicală deosebită, vă anunț că mă retrag din viața politică, inclusiv de la conducerea TSD Argeș. În prezent port o sarcină cu risc maternal, iar acasă mai am o fetiță de numai un an și 5 luni. Tensiunile, stresul, atacurile furibunde și obsesive din spațiul public mă afectează și nu mai doresc să-mi pun în pericol sănătatea și familia.

La luarea acestei decizii, pe care am discutat-o și cu președintele TSD, Gabriel Petrea, precum și cu președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, au contribuit inclusiv jignirile din ultima perioadă. Atacuri aproape în totalitate gratuite, care mă vizează necontenit de ani de zile. Nu renunț la luptă, sunt o luptătoare, dar prefer să îmi folosesc energiile luptând pentru binele și sănătatea copiilor mei, pentru binele familiei mele.

Citiți și: Argeș. S-au făcut turtă și au plecat la drum!

Nu aș vrea să se înțeleagă că îmi este teamă de ceva și cred că în toți acești ani am demonstrat că îmi pot susține cu argumente pozițiile. Știu și am știut că o asemenea funcție vine la pachet și cu alte lucruri, cum ar fi o supra expunere mediatică. Mi le-am asumat de la bun început, dar chiar nu mai pot risca sănătatea mea și a pruncilor mei doar pentru deliciul unora, care aruncă petarde după petarde pe piață, fără să se gândească la consecințe, folosindu-se de numele Drăghici pentru a abate atenția opiniei publice de la problemele lor.

Am muncit voluntar timp de 14 ani pentru PSD, fără să urmăresc sau să cer vreo funcție de demnitate publică numită, așa cum, de altfel, colegii de partid știu, pentru că de fiecare dată i-am anunțat, inclusiv când am fost aleasă în 2013 la conducerea TSD Argeș, că niciodată nu am intenționat să candidez pentru vreo funcție, fie ea de consilier local, județean și, cu atât mai mult, de parlamentar.

Vreau să le mulțumesc colegilor mei din TSD Argeș! Vreau să le mulțumesc pentru implicarea de care au dat dovadă în proiectele pe care le-am avut și în campania de la alegerile prezidențiale și europarlamentare. Colegii mei au fost printre puținii din țară care au dus atunci o campanie eficientă, inclusiv pe Facebook, înțelegând rolul generației lor, precum și importanța mijloacelor moderne de comunicare.”, precizează Georgiana Drăghici într-un comunicat de presă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90