New Profesional Consult 930 x 122

familie

Deputat PSD de Argeș Remus Mihalcea: „Obiectivele imediate ale Ministerul Familiei”

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse își propune să rezolve rapid problemele acute ale copiilor separați de părinţi în urma instituirii măsurii plasamentului, anunță deputatul PSD de Argeș Remus Mihalcea, acesta arătând că tinerii au nevoie de psihoterapie, de hrană adecvată vârstei, de sprijin post-instituționalizare pentru obținerea unei slujbe și a unei locuințe.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

„Pentru a rezolva urgent aceste probleme, ministerul condus de Gabriela Firea va investi sumele disponibile în PNRR pentru construcția a 150 centre de zi pentru copiii în situații de risc și realizarea Sistemului Informatic Național pentru Adopție SINA, care va permite monitorizarea copiilor aflați în situații de risc.

Obiectivele imediate ale Ministerul Familiei:

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

– Finalizarea, în scurt timp, a Strategiei naționale pentru protecția și promovarea drepturilor copilului 2021-2022
– Elaborarea  planului de acțiune “Garanției pentru Copii”, aplicabil până în 2030, care să vină în sprijinul copiilor din familii sărace
– Campanie de comunicare pentru adopția copiilor, în special pentru adopția fraților, a copiilor de peste 7 ani și a celor cu dizabilități

– Elaborarea cadrului legal pentru prevenirea separării copilului de familie
– Finalizarea procesului de dezinstituționalizare, și realizarea angajamentelor din Convenția ONU cu privire la drepturile copilului
– Formarea specialiștilor din DGASPC-uri pentru prevenirea și combaterea violenței asupra copiilor și a traficului de persoane.”, informează deputatul PSD de Argeș Remus Mihalcea.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Pandele spune:

    Gabriela Firea, adica cea care te-a pus director de spital la capitala. Si de unde ai plecat cu coada intre picioare. La ce declaratie de avere ai , doar regele Cioaba te mai intrece, poate, la aurul declarat. Ciocu’ mai mic ca miroase tot mai nasol.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3