Donaris 930 x 122

familie

Deputat PSD de Argeș Remus Mihalcea: „Obiectivele imediate ale Ministerul Familiei”

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse își propune să rezolve rapid problemele acute ale copiilor separați de părinţi în urma instituirii măsurii plasamentului, anunță deputatul PSD de Argeș Remus Mihalcea, acesta arătând că tinerii au nevoie de psihoterapie, de hrană adecvată vârstei, de sprijin post-instituționalizare pentru obținerea unei slujbe și a unei locuințe.

Citiți și: „Abandonul școlar este adevărata amenințare pentru sustenabilitatea României!”

„Pentru a rezolva urgent aceste probleme, ministerul condus de Gabriela Firea va investi sumele disponibile în PNRR pentru construcția a 150 centre de zi pentru copiii în situații de risc și realizarea Sistemului Informatic Național pentru Adopție SINA, care va permite monitorizarea copiilor aflați în situații de risc.

Obiectivele imediate ale Ministerul Familiei:

Citiți și: Reindustrializarea României este principalul obiectiv asumat de Ministerul Economiei condus de PSD!

– Finalizarea, în scurt timp, a Strategiei naționale pentru protecția și promovarea drepturilor copilului 2021-2022
– Elaborarea  planului de acțiune “Garanției pentru Copii”, aplicabil până în 2030, care să vină în sprijinul copiilor din familii sărace
– Campanie de comunicare pentru adopția copiilor, în special pentru adopția fraților, a copiilor de peste 7 ani și a celor cu dizabilități

– Elaborarea cadrului legal pentru prevenirea separării copilului de familie
– Finalizarea procesului de dezinstituționalizare, și realizarea angajamentelor din Convenția ONU cu privire la drepturile copilului
– Formarea specialiștilor din DGASPC-uri pentru prevenirea și combaterea violenței asupra copiilor și a traficului de persoane.”, informează deputatul PSD de Argeș Remus Mihalcea.

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Pandele spune:

    Gabriela Firea, adica cea care te-a pus director de spital la capitala. Si de unde ai plecat cu coada intre picioare. La ce declaratie de avere ai , doar regele Cioaba te mai intrece, poate, la aurul declarat. Ciocu’ mai mic ca miroase tot mai nasol.

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441