930×122 CUMPANA 5

psd

Deputat Simona Bucura-Oprescu: Putem da posibilitatea României să respire viitor și datorită promovării reale a femeilor

Deputat Simona Bucura-Oprescu: Putem da posibilitatea României să respire viitor și datorită promovării reale a femeilor

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu, la Conferința „Femeile, Pacea și Securitatea”

Deputatul de Argeș al PSD Simona Bucura-Oprescu a participat astăzi, la Palatul Parlamentului, la reuniunea care a marcat împlinirea a doi ani de când Guvernul României a adoptat Strategia Națională privind implementarea Rezoluției „Femeile, pacea și securitatea” pentru perioada 2020-2023.

Femeia trebuie să fie privită ca o resursă, ca o resursă importantă! Ei bine, ce-și dorește România să facă cu această resursă?

Citiți și: Cristian Gentea, primarul Piteștiului, președinte executiv PSD Argeș: Rațiunea a învins!

Spre exemplu, la nivelul MApN numărul posturilor de conducere existente (grade decizionale 1+2) este de 33. Dintre acestea, 93,9% sunt ocupate de bărbați și 6,1% de femei, deși, privind datele academiilor de profil, vedem că adeseori șefi de promoții sunt femeile.

Așadar, dacă femeile fac performanță, mă întreb de ce nu avem aceeași reprezentare și în ceea ce privește  funcțiile de decizie?

Cu toate acestea, mi-aș dori și am încrederea că fiecare dintre noi, prin atitudinea pe care o avem și prin modul cum acționăm, putem da posibilitatea României să respire viitor și datorită promovării reale a femeilor, transmite deputatul Simona Bucura-Oprescu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570×90 MAIA