NOR CURIER 930X122

psd

Deputatul de Argeş Simona Bucura-Oprescu a condus şedinţa de audiere a lui Cseke Attila

Deputatul de Argeş Simona Bucura-Oprescu a condus şedinţa de audiere a lui Cseke Attila
Fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Cîţu, Cseke Attila a fost propus de UDMR ca ministru al Dezvoltăriii. Cseke Attila a obţinut aviz pozitiv de la comisia de audiere care a fost condusă de deputatul PSD de Argeş Simona Bucura-Oprescu. Deputatul argeșean a precizat că Ministerul Dezvoltării nu este deloc unul uşor şi că are încredere că persoana desemnată de UDMR va duce la bun sfârşit misiunea pe care şi-o asumă în calitate de ministru.
„Am condus, în calitate de președinte al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, ședința comună a celor două Comisii pentru administrație din Parlament. În cadrul ședinței de audiere, domnul Cseke Attila, ministrul desemnat al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a obținut un aviz favorabil, cu 34 de voturi pentru și 6 voturi împotrivă.

Portofoliul pentru care domnul Cseke Attila a fost propus din nou ministru nu este deloc unul ușor. Necesită multă atenție, responsabilitate politică și un bun management. Am încredere în ministrul desemnat că va duce această misiune la bun sfârșit, în favoarea tuturor comunităților locale din România!

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Vom continua să colaborăm în proiectele legislative mari pentru România, precum Codul administrativ, Codul finanțelor publice locale și Codul amenajării teritoriului, urbanismului și construcțiilor.

Susținem administrația locală si centrală în procesul de modernizare a României, prin aprobarea unor programe naționale care să permită accelerarea dezvoltării, fie că vorbim de rețele de apă și canal, de drumuri locale și județene, de unități de învățământ sau de rețele de gaze naturale.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

Totodată, le mulțumesc domnului Császár Károly, președinte al Comisiei pentru administrație publică din Senat și tuturor colegilor din cele doua comisii pentru implicare și profesionalism!”, a precizat Simona Bucura -Oprescu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90