Jupiter 930 x 122

asociația 21 decembrie 1989

DEPUTATUL RĂDULESCU, RECLAMAT LA PARCHET

UPDATE: Parchetul General s-a autosesizat în cazul deputatului PSD de Argeș Cătălin Rădulescu, începând urmărirea penală in rem pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Parchetului Înaltei Curți de Casație și Justiție. Într-un interviu, Rădulescu a afirmat că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi că se declară pregătit să o folosească din nou, scrie Mediafax.

Citiți și: BOGDAN IVAN: ”CEI CARE AMENINȚĂ ANGAJAȚII DACIA CU ROBOTIZAREA AU SALARII DATORITĂ MEDIULUI PRIVAT!”

Deputatul Rădulescu, reclamat la Parchet. Asociaţia 21 Decembrie 1989 anunţă că a cerut Parchetului General punerea sub acuzare a deputatului PSD de Argeș Cătălin Rădulescu în dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990.

„În urma audierii mai multor martori din Piteşti, inclusiv ofiţeri de poliţie, Rădulescu a fost identificat în calitatea sa de organizator din partea FSN Argeş al deplasărilor de forţe politice şi paramilitare care au participat la Bucureşti la represiunea din acele zile asupra manifestanţilor din Piaţa Universităţii – represiune ordonată de Ion Iliescu şi complicii săi din conducerea centrală a Frontului Salvării Naţionale, din Serviciul Român de Informaţii şi din fosta securitate a municipiului Bucureşti, reorganizată ca serviciu secret al Ministerului de Interne (UM 0215).”, se precizează într-un comunicat de presă al Asociației.

Citiți și: FIRMĂ „ABONATĂ” TIPĂREȘTE BULETINELE DE VOT ÎN ARGEȘ

Amintim că în ultimele zile deputatul PSD de Argeș Cătălin Rădulescu a (re)intrat în atenția opiniei publice cu un nou scandal. Poliția Județeană s-a autosesizat. Amănunte, AICI.

Nisan 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066