New Profesional Consult 930 x 122

psd

Deputatul Simona Bucura-Oprescu, la inaugurarea Casei Comunelor României

Deputatul Simona Bucura-Oprescu, la inaugurarea Casei Comunelor României

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Comunicat de presă

La invitația lui Emil Drăghici, președintele Asociației Comunelor din România, deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, a participat azi la evenimentul de slujire a Casei Comunelor României și a principalelor simboluri ale satului românesc.

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

“M-am închinat la troița comunelor României, m-am rugat la icoana Maicii Domnului îmbrăcată în costum tradițional, ocrotitoarea comunelor României, și am ascultat din nou legenda fântânii veșniciei satului românesc.

Avea dreptate Dinu Săraru când spunea că “țăranul a zidit această țară ca pe o catedrală a credinței și a înscris pentru veșnicie, pe cer, cu sudoarea frunții lui, strălucirea identitară a stelei acestei națiuni.”!”, transmite deputatul Simona Bucura-Oprescu.

Situată în cartierul bucureștean Cotroceni, pe strada Constantin Noica, nr.130, Sectorul 6, Casa Comunelor României este o realizare ce a fost posibilă datorită eforturilor tuturor comunelor membre ale Asociației Comunelor din România (ACoR).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90