930×122 CUMPANA 5

psd

Deputatul Simona Bucura-Oprescu, la inaugurarea Casei Comunelor României

Deputatul Simona Bucura-Oprescu, la inaugurarea Casei Comunelor României

Citiți și: Nicolae Pavelescu: Limitarea adaosurilor a dus la scăderea inflației

Comunicat de presă

La invitația lui Emil Drăghici, președintele Asociației Comunelor din România, deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, a participat azi la evenimentul de slujire a Casei Comunelor României și a principalelor simboluri ale satului românesc.

Citiți și: Schimbare de ultim moment la PSD Argeș

“M-am închinat la troița comunelor României, m-am rugat la icoana Maicii Domnului îmbrăcată în costum tradițional, ocrotitoarea comunelor României, și am ascultat din nou legenda fântânii veșniciei satului românesc.

Avea dreptate Dinu Săraru când spunea că “țăranul a zidit această țară ca pe o catedrală a credinței și a înscris pentru veșnicie, pe cer, cu sudoarea frunții lui, strălucirea identitară a stelei acestei națiuni.”!”, transmite deputatul Simona Bucura-Oprescu.

Situată în cartierul bucureștean Cotroceni, pe strada Constantin Noica, nr.130, Sectorul 6, Casa Comunelor României este o realizare ce a fost posibilă datorită eforturilor tuturor comunelor membre ale Asociației Comunelor din România (ACoR).

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

2 comentarii

570 X 90 CAPRA 3