Donaris 930 x 122

psd

Deputatul Simona Bucura-Oprescu, la reuniunea Asociației Comunelor din România

Deputatul Simona Bucura-Oprescu, la reuniunea Asociației Comunelor din România

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Luni, deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, a participat la reuniunea Asociației Comunelor din România.

„Am participat însă și cu interes profesional, pentru că acestea sunt un izvor de idei, de experiențe, dar și de propuneri pe care împreună cu colegii mei, dar și cu reprezentanții ACoR, ne străduim să le consacrăm legislativ spre folosul administrației românești și a comunităților locale.
ACoR reprezintă comunele din România, deci reprezintă în primul rând satul românesc.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, lăudată la Simfonie de ambasadori!

Satul înseamnă tradiție și e rolul nostru să-i oferim și speranță. Speranță prin dezvoltare, dar și prin conservarea acestor tradiții. Satul ne-a oferit și ne oferă multora dintre noi și familiilor noastre o identitate, identitate pe care o valorificăm atât în relațiile dintre noi, dar și în relațiile cu partenerii noștri europeni și internaționali, atunci când fiecare, individual sau colectiv, avem ocazia.
Satul este inspirație și energie deopotrivă, pentru fiecare om politic dornic de afirmare și evoluție, pentru fiecare om de administrație de anduranță, dornic să fie foarte bun în ceea ce face.

Astăzi, când Asociația Comunelor din România marchează al 25-lea an de activitate, vreau să transmit din partea Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului a Camerei Deputaților urări de sănătate, putere de a face lucruri bune, un mesaj de solidaritate și o dorință de a pune accentul în primul rând pe cooperare și în subsidiar pe competiție.

Un gând specific de prețuire se îndreaptă din partea mea către doamnele primar, pe care mă bazez că vor avea și forța și delicatețea de a contribui din această postură la consolidarea ACoR ca organizație reprezentativă. Felicitări sincere pentru munca dumneavoastră, reprezentanți ai Asociației Comunelor din România!”, transmite deputatul Simona Bucura-Oprescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3