930×122 CUMPANA 5

Arges

DOSAR PENAL PENTRU FURTUL ŞTAMPILEI DE VOT! CITEȘTE LISTA INCIDENTELOR ELECTORALE DIN ARGEȘ!

Ziua primului tur al alegerilor prezidențile a fost în judeţul Argeş după chipul și asemănarea campaniei electorale: liniştită, fără incidente majore. Au existat, totuși, și sesizări, înregistrate la Biroul Electoral Judeţean şi la Poliţie.

Citiți și: Decizie majoră în Rusia privind Dacia!

-În orașul Topoloveni se fac verificări după ce un membru al secţiei de votare i-a înmânat unui alegător două buletine de vot. Alegătorul a spus că buletinele s-ar fi lipit unul de altul.

-În comuna Recea, la secţia 440, s-a constatat lipsa uneia dintre ştampilele cu menţiunea „Votat”. A fost întocmit dosar penal pentru furt. De asemenea, reprezentantul unui ONG a semnalat faptul că un cetăţean a transportat mai multe persoane la secţia de votare. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a constatat, însă, că cetăţeanul reclamat l-a adus la secţie doar pe… socrul său.

Citiți și: Topul salariilor. Pe ce loc se află Argeșul

-PMP a sesizat că la secţiile de votare 482 din comuna Teiu şi 508 din comuna Vedea au fost pe listele suplimentare câte 70 de alegători, în condiţiile în care pe listele permanente erau doar câte 200 de alegători. Partidul lui Traian Băsescu și al Elenei Udrea a tras concluzia că în sudul judeţului 20% din voturi au fost înregistrate pe listele suplimentare.

-În comuna Căteasca Dan Drăghici, de la PNL, a sesizat că preşedinţii secţiilor de votare ar fi fost numiţi de primar.

-La Liceul Sanitar din Piteşti un alegător a fost surprins în timp ce își fotografia buletinul de vot.

-În Merişani a fost o pană de curent care a afectat activitatea secţiilor de votare.

-În satul Mareş din comuna Albota preşedintele secţiei de votare a plecat cu ştampila de vot la el. Secţia a fost sigiliată, după care a fost redeschisă fără incidente.

555×222  MAIA

Comentarii

570×90 MAIA