Donaris 930 x 122

Cristina Stocheci

„Este vital să fie ridicată presiunea de pe spitale și secțiile ATI!”

„Este vital să fie ridicată presiunea de pe spitale și secțiile ATI!”

Citiți și: Deputatul de Argeş Simona Bucura-Oprescu a condus şedinţa de audiere a lui Cseke Attila

Catastrofa umanitară și sanitară nu mai lasă loc de orgolii și ambiții politice, afirmă senatorul PSD de Argeș Cristina Stocheci care consideră că este nevoie de dialog și soluții pentru cetățeni.

„Vaccinarea este importantă și PSD o susține cu tărie ca opțiune individuală însă reprezintă o soluție pentru viitoarele valuri ale pandemiei, nu pentru situația critică din prezent. Acum se impun urgent măsuri, care în viziunea specialiștilor PSD se pot implementa rapid:

Citiți și: Procedurile de cadastrare se simplifică

1. Introducerea unui protocol cu criterii clare de internare a bolnavilor COVID;

2. Tratament preventiv și ambulatoriu disponibil în farmaciile publice pentru cei cu forme ușoare și medii de infecție, care nu au neapărată nevoie de spitalizare. Astfel s-ar realiza o decongestionare semnificativă a spitalelor și secțiilor ATI.

3. Testarea masivă, anchete epidemiologice rapide și complete.

4. Reducerea interacțiunilor publice, fără oprirea activității economice, prin decalarea programelor de lucru pentru marii angajatori, inclusiv cei de stat și telemuncă, oriunde este posibil.

5. Restricționarea totală, pe o perioadă limitată, a oricăror evenimente cu număr mare de persoane;

6. Instituirea carantinei punctuale, acolo unde e posibil social si economic.

Este vital să fie ridicată presiunea de pe spitale și secțiile ATI. Acest lucru se poate face rapid, în câteva zile, prin aplicarea consecventă și rapidă a acestui set minimal de măsuri. Deci, este nevoie de testare, este nevoie de medicamente pentru bolnavii COVID, este nevoie de încredere în măsuri pentru a crește gradul de conformare voluntară.”, transmite Cristina Stocheci.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441