930×122 CAPRA 5

nicolescu

EXCLUSIV! TĂMAGĂ, MARIN ȘI OPRESCU, CEI MAI GENEROȘI SPONSORI PENTRU PSD ARGEȘ!

Anul 2013 a fost unul bun din punct de vedere economic pentru România, dar acest lucru nu se reflectă neapărat şi în ceea ce priveşte banii intraţi în conturile PSD Argeş.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Conform unei raportări oficiale, veniturile totale de anul trecut ale PSD Argeş au provenit în exclusivitate din cotizaţiile membrilor de partid şi s-au ridicat la suma de 169.000 de lei. Nu a fost înregistrată nici măcar o donaţie, oricât de mică!

În ceea ce priveşte cotizaţiile, cei mai mulţi bani i-au dat la partid senatorul Constantin Tămagă şi deputaţii Gheorghe Marin şi Simona Bucura Oprescu. Fiecare dintre cei menţionaţi a contribuit la bugetul filialei cu câte 6.000 de lei. La rândul său, proaspătul preşedinte ales al Consiliului Judeţean, Florin Tecău, secretar general al PSD Argeş, a dat din buzunar 3.500 de lei la partid. Fostul lider al PSD Argeş şi al Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu, a cotizat doar cu 1.000 de lei. Explicaţia este aceea că fostul şef al filialei contribuia cu diverse sume de bani şi la bugetul naţional al social-democraților

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3