930 x122 grota rece

demisie

EXCLUSIV! NICOLESCU A DEMISIONAT DIN FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL PSD ARGEȘ!

Multe s-au limpezit aseară în ședința conducerii lărgite a PSD Argeș. Prezența în Pitești a lui Victor Ponta a pus lucrurile la punct în partid.

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

După cum v-am informat, au fost stabiliți candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean (Florin Tecău) și viitorul prefect (Mihai Oprescu). Nu doar atât, însă. Tot aseară Constantin Nicolescu și-a încheiat definitiv conturile și cu politica de primă linie. Nicolescu și-a anunțat demisia din funcția de președinte al PSD Argeș. Amintim că pe 24 februarie Constantin Nicolescu se autosuspendase din această funcție, ca urmare a conflictului de interese pe care Înalta Curte de Casație și Justiție l-a stabilit în cazul său în procesul cu Agenția Națională de Integritate. Oficialii PSD spuneau atunci că perioada autosuspendării va fi de doar „două-trei luni.” Nicolescu a hotărât, însă, să facă definitiv pasul înapoi și în partid, după cum, în urmă nu cu mult timp, a decis să demisioneze și de la conducerea Consiliului Județean, lăsând cale liberă alegerilor anticipate.

Până la organizarea de alegeri în partid PSD Argeș va fi condus interimar pe mai departe de Tudor Pendiuc, primarul Piteștiului.

Citiți și: PSD își prezintă candidații pentru Primăria Pitești și CJ Argeș. Detalii despre evenimentul important

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3