930×122 CAPRA 5

pnl

CONSILIUL_LOCAL_PITESTI_2013

EXCLUSIV! PSD PITEŞTI NU-ŞI POATE PERMITE SĂ DEA AFARĂ CONSILIERI!

Primarul Tudor Pendiuc, președintele interimar al PSD Argeș, s-a arătat deranjat după cea mai recentă şedinţă de Consiliu Local de faptul că trei aleşi ai partidului au lipsit, punând în dificultate Primăria Pitești la proiectul privind prelungirea asocierii dintre Publitrans şi CNCD-Girexim.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Pendiuc a lăsat să se înţeleagă că vor fi luate măsuri cel puțin în privința a doi dintre aceștia, cazurile urmând să fie discutate în PSD. Cei trei care au absentat sunt Annite Ionescu, Nicolae Zărnescu şi Gabriela Zoană. Ei bine, PSD Piteşti nu îşi poate permite să ia măsuri cu niciunul dintre aceştia: dacă le-ar retrage sprijinul politic s-ar trezi în Consiliul Local cu un reprezentant al PC şi unul al PNL!

PSD, PNL și PC au avut candidaţi comuni în alegerile locale din 2012, sub sigla USL. În cazul în care o persoană pleacă din Consiliul Local, în forul decizional al municipiului intră următorul de pe lista USL, deci nu neapărat un reprezentant al partidului din care provine consilierul plecat. A fost, de pildă, cazul actualului prefect Mihai Oprescu, de la PSD, care, atunci când a plecat la conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă i-a lăsat locul lui Tiberiu Avrămescu, de la PNL.

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

Următorii pe lista candidaților USL pentru Consiliul Local Pitești sunt Ionuţ Popescu (de la PSD), Daniel Florea (preşedintele PC Piteşti) şi Mihai Petre (de la PNL). Ori PSD nu îşi poate permite să piardă majoritatea în Consiliu doar de dragul de a-și sancționa proprii săi oameni!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90