EcoMoto 930×122

alegeri

EXIT-POLL, ORA 12:30: PSD-43%, PDL ȘI PNL-CÂTE 14%, PMP-9%

Pe site-ul antena3.ro au fost date publicității noi date cu rezultatele exit-poll-ului realizat de Operations Research pentru alegerile europarlamentare.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Potrivit sursei citate, la ora 12:30, la o prezență la urne de 11, 8%, Alianța PSD-UNPR-PC avea 43% din voturi. PDL și PNL acumulaseră fiecare câte 14%, în timp ce PMP înregistra 9%. PP-DD, Forța Civică, UDMR și candidatul independent Mircea Diaconu aveau câte 4%. PRM fusese votat de 2% dintre românii care s-au prezentat la urne până la ora 12:30, iar PNȚ-CD, de 1%. Alți independenți, cu excepția lui Mircea Diaconu, cumulat, aveau 1%.

Și site-ul romaniatv.net oferă un exit-poll, tot pentru ora 12:30, realizat de CSCI. Și în acest exit-poll Alianța PSD-UNPR-PC apare cu același procent: 43%. Urmează PDL, cu 15%, PNL, cu 14% și PMP și UDMR, cu câte 6%. Conform sursei respective, Mircea Diaconu a fost votat de 4% dintre alegătorii care au venit la urne până la ora 12:30. Forța Civică și PP-DD aveau fiecare câte 2%.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

Precizăm că în ceea ce privește alegerile pentru președinția Consiliului Județean Argeș nu există și nu vor exista pe parcursul zilei de votare exit-poll-uri și nici măcar date oficiale despre prezența la urne.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90