New Profesional Consult 930 x 122

boştinaru

BĂIATUL LUI TECĂU A VENIT DIN ANGLIA CA SĂ-ŞI VOTEZE TATĂL

Florin Tecău (PSD), preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Argeș, a mers astăzi la vot, în incinta Școlii nr. 20 din cartierul piteștean Tudor Vladimirescu, împreună cu soţia sa, Cristina, şi cu fiul lor, Andrei.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Băiatul lui Tecău studiază în Londra şi a venit special în ţară pentru a-şi susţine tatăl în cursa pentru şefia Consiliului Judeţean. Alături de familia Tecău s-a aflat şi eurodeputatul Victor Boştinaru, care a votat pentru prima oară în Argeş. Şi el a venit alături de soţia lui, Iuliana.

„Eu am votat pentru un Argeş puternic, într-o Românie puternică în Europa. Am votat pentru continuitate. Puterea a fost astăzi la cetăţeni.”, a spus Florin Tecău. „Mă simt acasă aici, în Argeş. Am ales să votez în Piteşti pentru că mă leagă multe lucruri de această zonă (n.r. – are şi birou de parlamentar european în sediul PSD Argeş). Sunt mândru de ceea ce au făcut argeşenii. Fie şi numai dacă ne gândim că, de-a lungul timpului, Argeşul a atras fonduri europene de peste 1 miliard de euro!”, a declarat, la rândul său, Victor Boştinaru. Alături de Florin Tecău s-a aflat şi deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3