930×122 CAPRA 5

europarlamentare

GABRIELA ZOANĂ: „PRIORITATEA NOASTRĂ ESTE SĂ ADUCEM BANI EUROPENI ACASĂ”

Gabriela Zoană, candidat al PSD Argeş pentru Parlamentul European, a declarat astăzi, în conferinţa de presă a partidului, că atragerea fondurilor europene este cea mai importantă prioritate a ţării.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Zoană a punctat faptul că este necesar să se facă eforturi pentru creşterea gradului de absorbţie, întrucât autorităţile locale şi judeţene nu dispun de resursele necesare finanţării unor proiecte ample de infrastructură. „Am fost în multe zone din Argeş în această perioadă şi am stat de vorbă cu oamenii. Cetăţenii vor drumuri, sprijin pentru agricultură și revigorarea industriei. Prioritatea noastră este să aducem bani europeni acasă, pentru că fără astfel de resurse nu ne putem dezvolta.”, a spus Gabriela Zoană.

Candidata pentru Parlamentul European a mai declarat că cetăţenii trebuie să conştientizeze că fiecare vot contează și că majoritatea politică formată în urma scrutinului de pe 25 mai va da şi conducerea Uniunii: „Social-democraţii au apărat imaginea României în Parlamentul European, pe când democrat-liberalii au cerut tăierea fondurilor pentru ţara noastră. Popular-europenii generează măsuri de austeritate, taie pensii și salarii şi bagă bani în conturile marilor corporaţii, pe când social-democraţia are alte principii. Este important, aşadar, să trimitem în Parlamentul European cât mai mulţi social-democraţi.”

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90