New Profesional Consult 930 x 122

europa

GABRIELA ZOANĂ: „ROMÂNIA ARE NEVOIE DE UN PROIECT DE ŢARĂ”

Gabriela Zoană, candidat al PSD Argeş pentru Parlamentul European, a participat ieri la o dezbatere organizată de Forumul Progresist Social Democrat. Evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului şi s-a bucurat de o prezenţă numeroasă, inclusiv a unor lideri politici ai momentului.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Zoană s-a aflat alături de Peter Mandelson, fost vicepremier al Marii Britanii şi fost comisar european, de premierul României, Victor Ponta, şi preşedintele TSD la nivel naţional, Mihai Sturzu. Au fost prezenţi şi membri ai Guvernului, candidaţi pentru alegerile europarlamentare și parlamentari.

Tema dezbaterii a fost „Progressive agenda for the future”, iar cea mai importantă problemă adusă în discuţie – necesitatea ca România să aibă un proiect de ţară pentru perioada următoare. „România are nevoie de un proiect de ţară. România are nevoie de un proiect de ţară bine conturat, stabil şi bazat pe principii progresiste şi social-democrate. De aceea este important ca actorii politici şi factorii de răspundere să îşi asume creionarea unui plan concret de acţiune, cu obiective bine stabilite, dar şi să îşi conjuge eforturile pentru ca România să fie puternică în Europa. Este nevoie să acţionăm ferm, într-un mod unitar şi să ne batem pentru interesele ţării în arena europeană.”, a declarat Gabriela Zoană.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90