EcoMoto 930×122

articol

GEORGIANA DRĂGHICI: „NE-AU JIGNIT, NE-AU BĂLĂCĂRIT, ȘI-AU BĂTUT JOC DE MUNCA NOASTRĂ!”

Cu puțin timp în urmă, președinta Tineretului Social Democrat Argeș, Georgiana Drăghici, soția deputatului PSD Mircea Drăghici, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook. Mesajul este un răspuns la un articol apărut în presă, articol în care este acuzată că ar înregistra ședințele conducerii PSD Argeș. Georgiana Drăghici dezminte și contraatacă.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

(…) Înțeleg până la un punct manipulări, intoxicări, răutăți ordinare, dar nu pot înțelege cât de mult se poate minți, mai ales atunci când adevărul este evident. De ani de zile am tăcut de fiecare dată când am fost făcuți zob la comandă, pe diverse canale media. Bine că ne-am născut, și eu și soțul meu, ca să fim vinovații de serviciu pentru tot ceea ce se întâmplă în județul Argeș, altfel nu știu ce s-ar fi făcut unii! Ne-au pus în cârcă toate relele pământului! Au vrut să ne distrugă viața, liniștea din familie, să ne mutileze sănătatea. Am trecut peste toate pentru că știm ceea ce suntem și pentru că avem suflet bun, lucru care unora le este străin! Ne-au jignit, ne-au bălăcărit cu orice ocazie, și-au bătut joc de munca noastră, în condițiile în care numai Dumnezeu poate să judece ceea ce e bine și ce e rău!

Am mers de fiecare dată mai departe, muncind și mai mult, dar acum nu mai sunt dispusă să accept astfel de mizerii! Nu vreau ca fiica mea să se nască într-o lume în care unii comandă ca alții să fie linșați mediatic, să fie batjocoriți sau să fie puși la zid pe nedrept! Omul Georgiana Drăghici nu mai este dispus să accepte astfel de lucruri! Sunt mândră că fiica mea are o mamă cu două facultăți, două masterate și un doctorat, o mamă care a muncit întreaga viață pentru tot ceea ce are și care se va strădui să îi ofere o educație normală și adevărată.”, scrie președinta TSD Argeș.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3