SMART KIDS 930X122

psd

„Guvernarea de dreapta a girat un jaf de proporții la Unifarm!”

„Guvernarea de dreapta a girat un jaf de proporții la Unifarm!”

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Guvernarea de dreapta a girat un jaf de proporții la Unifarm, afirmă deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu care citează un raport al Curţii de Conturi a României conform căruia Unifarm – companie de stat subordonată Ministerului Sănătății – a cumpărat ventilatoare la preţuri de opt ori mai mari decât valoarea de piaţă şi a vândut măşti către spitale la suprapreț!

„Unifarm a achiziționat ventilatoare „made in China” la prețul de 56.000 de dolari pe bucată, față de costul real de pe piață cuprins între 7.000 şi 10.000 de dolari bucata!

Citiți și: „Avem obligația să facem tot ce este posibil pentru sănătatea copiilor!”

Compania a cumpărat izolete la suprapreț, adică la 17.000 de euro bucata, de aproape cinci ori mai mult decât costul real! Altfel spus, a dat pe o izoletă cât pe o mașină nouă de nivel mediu!
Adaosul comercial pentru măștile vândute către unitățile medicale a fost de 71%!

Prejudiciul este uriaș, de peste 1,5 miliarde de lei!

În vreme ce românilor li s-a tot spus că nu sunt bani pentru salarii, pensii, alocații ori pentru a ajuta firmele lovite de pandemie, guvernanții s-au folosit de criza sanitară pentru a umfla buzunarele lor și ale acoliților.

Cei care au girat și au făcut acest jaf trebuie să plătească!”, declară Simona Bucura-Oprescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA