psd

„Guvernarea de dreapta a girat un jaf de proporții la Unifarm!”

„Guvernarea de dreapta a girat un jaf de proporții la Unifarm!”

Citiți și: „Guvernul Cîțu a îndatorat România pentru generații”

Guvernarea de dreapta a girat un jaf de proporții la Unifarm, afirmă deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu care citează un raport al Curţii de Conturi a României conform căruia Unifarm – companie de stat subordonată Ministerului Sănătății – a cumpărat ventilatoare la preţuri de opt ori mai mari decât valoarea de piaţă şi a vândut măşti către spitale la suprapreț!

„Unifarm a achiziționat ventilatoare „made in China” la prețul de 56.000 de dolari pe bucată, față de costul real de pe piață cuprins între 7.000 şi 10.000 de dolari bucata!

Citiți și: „PSD rămâne un partid responsabil, preocupat de nevoile imediate ale românilor”

Compania a cumpărat izolete la suprapreț, adică la 17.000 de euro bucata, de aproape cinci ori mai mult decât costul real! Altfel spus, a dat pe o izoletă cât pe o mașină nouă de nivel mediu!
Adaosul comercial pentru măștile vândute către unitățile medicale a fost de 71%!

Prejudiciul este uriaș, de peste 1,5 miliarde de lei!

În vreme ce românilor li s-a tot spus că nu sunt bani pentru salarii, pensii, alocații ori pentru a ajuta firmele lovite de pandemie, guvernanții s-au folosit de criza sanitară pentru a umfla buzunarele lor și ale acoliților.

Cei care au girat și au făcut acest jaf trebuie să plătească!”, declară Simona Bucura-Oprescu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441