SMART KIDS 930X122

psd

„Guvernul Cîțu este un Guvern eșuat și toxic pentru România, așa încât trebuie să plece!”

Comunicat de presă PSD Argeș:

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Leul este singura monedă din regiune care s-a depreciat în acest an, atrage atenția deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu.

Lupta dintre foștii aliați la guvernare PNL și USR PLUS a provocat o criză politică, iar criza politică trimite cursul la noi maxime istorice.

Citiți și: „Avem obligația să facem tot ce este posibil pentru sănătatea copiilor!”

Astfel, leul și-a accelerat tendința de depreciere în ultima săptămână, pe fondul tensiunilor politice interne, și s-a decuplat de la evoluțiile regionale.

Așa se face că moneda românească este singura din Europa Centrală și de Est care a scăzut față de euro de la începutul acestui an, după cum relevă date analizate de Profit.ro.

În consecință, euro a atins noi maxime istorice față de leu la fiecare dintre ultimele patru ședințe de tranzacționare și este tot mai aproape de pragul de 5 lei la cotația oficială a BNR, depășind acest prag deja la casele de schimb valutar.

Adăugând la acest lucru inflația ridicată, tarifele tot mai mari la energie și alimente, împrumuturile uriașe, ratarea PNRR și faptul că numărul românilor care nu au un loc de muncă și care au renunțat să-și mai caute unul s-a triplat în prima parte a acestui an, concluzia este clară: Guvernul Cîțu este un Guvern eșuat și toxic pentru România, așa încât trebuie să plece!”, declară Simona Bucura-Oprescu.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90