psd

„Guvernul Cîțu este un Guvern eșuat și toxic pentru România, așa încât trebuie să plece!”

Comunicat de presă PSD Argeș:

Citiți și: „Cu credință cât un bob de muștar, cel mai mic grăunte de pe fața Pământului, putem muta munții!”

Leul este singura monedă din regiune care s-a depreciat în acest an, atrage atenția deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu.

Lupta dintre foștii aliați la guvernare PNL și USR PLUS a provocat o criză politică, iar criza politică trimite cursul la noi maxime istorice.

Citiți și: Ion Georgescu (PSD): Aceasta este oare mult-promisa „Românie Educată”?

Astfel, leul și-a accelerat tendința de depreciere în ultima săptămână, pe fondul tensiunilor politice interne, și s-a decuplat de la evoluțiile regionale.

Așa se face că moneda românească este singura din Europa Centrală și de Est care a scăzut față de euro de la începutul acestui an, după cum relevă date analizate de Profit.ro.

În consecință, euro a atins noi maxime istorice față de leu la fiecare dintre ultimele patru ședințe de tranzacționare și este tot mai aproape de pragul de 5 lei la cotația oficială a BNR, depășind acest prag deja la casele de schimb valutar.

Adăugând la acest lucru inflația ridicată, tarifele tot mai mari la energie și alimente, împrumuturile uriașe, ratarea PNRR și faptul că numărul românilor care nu au un loc de muncă și care au renunțat să-și mai caute unul s-a triplat în prima parte a acestui an, concluzia este clară: Guvernul Cîțu este un Guvern eșuat și toxic pentru România, așa încât trebuie să plece!”, declară Simona Bucura-Oprescu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441