New Profesional Consult 930 x 122

pdl

HALUCINANT! NOUA IDEOLOGIE A PNL ARGEŞ: PESEDIŞTII SUNT HOŢI, DAR COLABORĂM CU EI!

Senatorul Ion Popa, preşedintele PNL Argeş, a declarat astăzi că a rămas uimit văzând cum la scrutinul de pe 25 mai „boierimea roşie a PSD” (primarii social-democrați) a fraudat alegerile. În acelaşi timp, însă, Popa a spus că în judeţ PNL va continua colaborarea cu… PSD!

Citiți și: „Investim pentru siguranța traficului rutier din Argeș”

„Am stat de vorbă cu mulţi oameni. Nici partidele comuniste nu obţin 95% cum a obţinut PSD în unele comune din Argeş şi nicăieri nu vin la vot mai mult de 65% dintre alegători! Oamenii sunt ameninţaţi de primari și au devenit iobagi, care lucrează pe moşiile boierimii roşii!”, a afirmat Ion Popa.

Întrebat dacă va colabora cu PDL pentru a impune alte majorităţi în consiliile locale din Argeș şi în Consiliul Judeţean, Popa a dat-o, însă, la întors. „Ce rost ar avea? Am schimba o majoritate (n.r. – cu PSD) cu o minoritate, pentru că pe nicăieri nu am avea suficiente voturi alături de PDL. Vom colabora cu PDL pentru preşedinţia ţării, în Parlament, dar în Consiliul Judeţean este normal să avem vicepreşedinte, suntem al doilea partid din Consiliu! PSD a devenit un mamut, ca în 2000-2004, aşa că e nevoie de o alternativă, de aceea sunt discuţii între PDL şi PNL. Dar în Argeş altfel stau lucrurile, am avut liste comune cu PSD în 92 de localităţi, este dificil să schimbi situaţia.”, a declarat Ion Popa, care a mai adăugat că „este treaba Guvernului să schimbe directorii propuşi de PNL, nu a noastră!”.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90