Donaris 930 x 122

deputat

ÎN ARGEȘ, PSD SE DEZINTEGREAZĂ. DEPUTATUL NICOLAE GEORGESCU VINE LA PRO ROMÂNIA

În Argeș, PSD se dezintegrează. Deputatul Nicolae Georgescu vine la PRO România. Deputatul PSD de Argeș Nicolae Georgescu se alătură, de astăzi, partidului înființat de Daniel Constantin și Victor Ponta, PRO România.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

”Astăzi am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc și în care mă regăsesc în ceea ce privește respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”.

Voi susține lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că am încredere că oameni precum comisarul european Corina Crețu vor ști să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene, necesare inclusiv dezvoltării județul Argeș”, a anunțat cu puțin timp în urmă deputatul Nicolae Georgescu pe pagina sa de socializare.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

”Din ce în ce mai mulți oameni din PSD realizează că partidul merge pe un drum greșit, din ce în ce mai mulți oameni vin către PRO România. Astăzi a venit Nicolae Georgescu. Se va ocupa de zona de sud a județului Argeș și sper să facem treabă bună împreună”, declară pentru ePitești coordonatorul PRO România Argeș, Bogdan Ivan.

În replică, PSD Argeș transmite printr-un comunicat de presă: “Filiala Argeș a Partidului Social Democrat a luat act din spațiul public de hotărârea domnului deputat Nicolae Georgescu de a părăsi formațiunea noastră, pentru a trece către alt partid politic. Domnul Nicolae Georgescu este un coleg tânăr, aflat la primul mandat public. Un coleg pe care l-am girat cu încredere, cu sprijin și pe care l-am ajutat, ca partid, să reprezinte în Parlamentul României interesele cetățenilor din Argeș și valorile social democrate pe care le-a invocat dintotdeauna.

Transferurile politice către alte formațiuni sunt decizii unilaterale, decizii care țin de consecvența, înțelepciunea, moralitatea și managementul carierei fiecăruia dintre noi, ca aleși ai poporului și membri ai unor echipe.

Având convingerea că Partidul Social Democrat i-a fost un partener corect și deschis domnului deputat, nu putem decât să luam act de fluctuația de atitudine a domniei sale și să îi dorim succes pe drumul pe care l-a ales (…)”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90