psd

„În loc de creșteri ale veniturilor cuvenite, românii s-au ales de la guvernele de derapta cu tăieri, cu povara unor uriașe împrumuturi și cu scumpiri gigantice”

„În loc de creșteri ale veniturilor cuvenite, românii s-au ales de la guvernele de derapta cu tăieri, cu povara unor uriașe împrumuturi și cu scumpiri gigantice”

Citiți și: „Cu credință cât un bob de muștar, cel mai mic grăunte de pe fața Pământului, putem muta munții!”

Ieri, 1 septembrie, ar fi trebui să intre în vigoare majoararea punctului de pensie la 1.875 de lei și a salariilor profesorilor, așa cum prevăd legi adoptate de Parlament și promulgate de către președintele țării.

Însă guvernarea de dreapta nu are pic de respect pentru lege, spune deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu.

Citiți și: Ion Georgescu (PSD): Aceasta este oare mult-promisa „Românie Educată”?

„Guvernul Orban anunța în 2019 că va acorda majorarea pentru profesori prevăzută de lege în 2020, dar apoi s-a răzgândit și a amânat-o pentru septembrie 2021. Nu s-a ținut de cuvânt.

Pe de altă parte, Guvernele Orban și Cîțu au mutilat prevederile legii adoptate de PSD și au anulat total creșterea punctului de pensie prevăzută pentru anii 2020 și 2021.

În loc de creșteri ale veniturilor cuvenite, românii s-au ales de la guvernele de derapta cu amânări, înghețări, tăieri, cu povara unor uriașe împrumuturi, la cele mai mari costuri din România și cu scumpiri gigantice fără precent ale utilităților și combustibililor, reteță sigură pentru adâncirea sărăciei generale.”, declară Simona Bucura-Oprescu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Ion Cretu spune:

    La placinte inainte, la razboi inapoi.

  • Mihnea spune:

    Toate pomenile astea din bani imprumutati!Si astia de la PNL in loc sa dea afara bugetari si sa taie pensiile nesimtite imprumuta bani ca sa le plateasca.De unde luati banii de majorari?Sa maresti cu 30 procente o pensie esti imposibil intr un stat normal,ori faci inflatie ori te imprumuti


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441