930 x122 grota rece

psd

„În loc de creșteri ale veniturilor cuvenite, românii s-au ales de la guvernele de derapta cu tăieri, cu povara unor uriașe împrumuturi și cu scumpiri gigantice”

„În loc de creșteri ale veniturilor cuvenite, românii s-au ales de la guvernele de derapta cu tăieri, cu povara unor uriașe împrumuturi și cu scumpiri gigantice”

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Ieri, 1 septembrie, ar fi trebui să intre în vigoare majoararea punctului de pensie la 1.875 de lei și a salariilor profesorilor, așa cum prevăd legi adoptate de Parlament și promulgate de către președintele țării.

Însă guvernarea de dreapta nu are pic de respect pentru lege, spune deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

„Guvernul Orban anunța în 2019 că va acorda majorarea pentru profesori prevăzută de lege în 2020, dar apoi s-a răzgândit și a amânat-o pentru septembrie 2021. Nu s-a ținut de cuvânt.

Pe de altă parte, Guvernele Orban și Cîțu au mutilat prevederile legii adoptate de PSD și au anulat total creșterea punctului de pensie prevăzută pentru anii 2020 și 2021.

În loc de creșteri ale veniturilor cuvenite, românii s-au ales de la guvernele de derapta cu amânări, înghețări, tăieri, cu povara unor uriașe împrumuturi, la cele mai mari costuri din România și cu scumpiri gigantice fără precent ale utilităților și combustibililor, reteță sigură pentru adâncirea sărăciei generale.”, declară Simona Bucura-Oprescu.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ion Cretu spune:

    La placinte inainte, la razboi inapoi.

  • Mihnea spune:

    Toate pomenile astea din bani imprumutati!Si astia de la PNL in loc sa dea afara bugetari si sa taie pensiile nesimtite imprumuta bani ca sa le plateasca.De unde luati banii de majorari?Sa maresti cu 30 procente o pensie esti imposibil intr un stat normal,ori faci inflatie ori te imprumuti

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90