NOR CURIER 930X122

nicolescu

EXCLUSIV! ÎNGRIJORARE LA PSD ARGEŞ. REZULTATELE EXIT-POLL-URILOR AU PROVOCAT DEZAMĂGIRE

Ca şi în turul I, curtea sediului PSD Argeş, de pe bulevardul Republicii din Pitești, a fost plină și în această seară cu susţinători ai lui Victor Ponta. Atât social-democraţii, cât şi aliaţii lor de la UNPR, PC şi PP-DD au trăit la intensitate maximă anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, iar precauţia a fost starea generală care a pus stăpânire pe aceştia.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Nu de alta, dar încă se mai simte durerea pierderii alegerilor din 2009, când scorul a fost tot atât de strâns între candidaţii dreptei şi stângii.

„Hai, fiţi optimişti, ce sunteţi aşa de trişti?”, a sunat îndemnul lui Constantin Nicolescu, fost preşedinte al PSD şi al Consiliului Judeţean Argeş, prezent în mijlocul colegilor săi de partid. „Este o prezenţă foarte mare la urne, aşa încât voturile din diaspora nu vor mai conta atât de mult ca în 2009. Aşa că trebuie să fie multă atenţie în secţiile de votare, pentru că în România se joacă acum cartea alegerilor. Îmi pare bine că au ieşit şi tinerii la vot.”, a spus, după exit-poll-uri, Nicolescu.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

„Se constată încă o dată că fiecare vot contează. Eu rămân convins că Victor Ponta va fi noul preşedinte al ţării.”, a declarat, la rândul său, Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean şi secretar general al PSD Argeş, cel care a condus campania din judeţ a Alianţei PSD-UNPR-PC.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3