NOR CURIER 930X122

interimar

INTERIMATUL LUI PENDIUC A INTRAT ÎN PRELUNGIRI

Pesedimea argeșeană nu va avea parte în acest an de alegeri interne.

Citiți și: Mînzînă și-a depus oficial candidatura!

Victor Ponta, Liviu Dragnea și ceilalți lideri centrali ai social-democraților au decis ca alegerile pentru viitoarea nouă conducere a PSD Argeș să fie mutate de la toamnă, așa cum erau anunțate inițial, în februarie sau martie 2015. Motivul? Scrutinul pentru desemnarea viitorului președinte al țării, care va avea loc în noiembrie-decembrie anul acesta. Ponta își dorește liniște în toate filialele într-o perioadă atât de importantă pentru el și PSD, liniște de care în Argeș s-ar fi ales praful dacă alegerile interne s-ar fi desfășurat la toamnă. În aceste condiții interimatul lui Tudor Pendiuc la șefia pesedimii argeșene a intrat în prelungiri.

Amintim că primarul Piteștiului a fost numit interimar în februarie, în locul lui Constantin Nicolescu, în funcția de președinte al PSD Argeș. Detalii despre numirea lui Pendiuc puteți citi aici: http://epitesti.ro/politic/pendiuc-e-noul-presedinte-al-psd-arges/.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3