930 x122 grota rece

bucuresti

PSD-ISTELE DIN ARGEȘ, ÎN COSTUME POPULARE LA SALA PALATULUI!

Mâine, 8 martie, se va desfășura în Sala Palatului din București reuniunea femeilor social-democrate din România. La acest eveniment, organizat special de Ziua Femeii, vor participa și 220 de reprezentate ale PSD Argeş.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Delegaţia condusă de deputatul Simona Bucura Oprescu este cea mai numeroasă. Doamnele și domnișoarele din filiala județeană a PSD vor merge la Bucureşti având fiecare cel puţin câte o piesă de costum popular tradiţional argeşean (maramă, ie, fustă etc.). „Dorim să fim recunoscute la nivel naţional, să avem un element de identificare, să ne ştie lumea că venim din Argeş. Este un mod de a ne arăta respectul pentru tradiţiile argeşene”, a explicat astăzi Simona Bucura Oprescu, deputatul care este și vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Femei a PSD.

În Sala Palatului va avea loc şi lansarea candidatelor PSD pentru alegerile europarlamentare din acest an. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș! Localnicii se freacă la ochi! ”Nimeni nu credea vreodată!”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90