930×122 CAPRA 5

psd

ION MÎNZÎNĂ (PSD): „PNL A BLOCAT VIRAREA BANILOR CĂTRE PERSONALUL MEDICAL”

În cadrul unei emisiuni la un post local de televiziune, purtătorul de cuvânt al PNL Argeș, Gelu Tofan, a făcut afirmația conform căreia personalul medical de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești aflat în lupta împotriva noului coronavirus nu ar fi primit încă stimulentul de 500 de euro, stabilit la nivel național, din cauza PSD.

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, consideră că afirmația lui Tofan este „falsă, dacă nu chiar tendențioasă”.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!
„De fapt, PNL a blocat virarea banilor către personalul medical, deoarece a sabotat instalarea unei conduceri legitime la această unitate sanitară, continuând să blocheze posturile prin menținerea directorilor numiți politic pe perioada stării de urgență – Tiberiu Irimia și Gheorghe Frătoaica. În fapt, până și Ministerul Sănătății, condus de PNL, a dat dreptate Consiliului Județean Argeș, care a luat decizia corectă de a-i demite pe cei doi menționați mai sus!”, a declarat Ion Mînzînă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90