New Profesional Consult 930 x 122

alegeri pnl arges

La PNL Argeș s-au schimbat doar actorii. Obiceiurile au rămas aceleași!

La PNL Argeș s-au schimbat doar actorii. Metehnele au rămas aceleași!

Citiți și: Noul președinte al PNL Argeș a fost ales

Așa cum v-am informat, Ana Stan s-a retras din cursa pentru conducerea PNL Pitești.

Consiliera locală piteșteană acuză jocuri de culise în interiorul PNL Argeș, pentru a fi impus prin orice mijloace Mihai Coteț în funcția de președinte al PNL Pitești, „omul de casă” al Alinei Gorghiu.

Acesta a rămas singur în cursă și chiar avem mari emoții cu privire la numărul de voturi pe care le va obține candidând de unul singur!

Trecând peste acest aspect, nu putem să nu observăm că povestea (neplăcută) se repetă la PNL Argeș.

În iulie anul trecut, în urma unor alegeri cu scandal cât casa, cum se spune, favoritul Alinei Gorghiu de acum, Mihai Coteț, pierdea alegerile în fața favoritului președintelui din acea vreme de la PNL Argeș, Adrian Miuțescu, și anume viceprimarul de la Pitești, Gelu Tofan.

(Fotografie din timpul alegerilor – PNL Argeș, de anul trecut)

Lui Coteț îi convine de minune situația de acum, doar este favorit.

Dar să vedem ce transmitea la momentul acela pe Facebook după ce a pierdut alegerile pentru șefia PNL Pitești, Mihai Coteț care se afla în situația asemănătoare a notarului Ana Stan – de astăzi, cu mențiunea că aceasta nu va mai candida.

Cităm o parte din mesajul acestuia:

Alegerile de astăzi de la PNL Pitești au fost o nouă mascaradă operată de președintele PNL Argeș, Adrian Miutescu și Gelu Tofan. Voi contesta alegerile pentru că, în mod evident, acestea au fost fraudate. Eu trebuie să fac asta, oamenii care au fost azi alături de mine îmi cer să fac asta.

Cu ajutorul unei firme de pază, Gelu Tofan nu a permis accesul în sală a zeci de membri din baza de date, cu cotizația plătită. De asemenea, accesul presei a fost interzis, lucru fără precedent, chiar și la PSD!

Au votat oameni care nu au fost membri PNL la 31 decembrie 2020 si oameni care, probabil, sunt membri de câteva zile.

Pentru că nu a vrut să participe la acest surogat de alegeri, echipa mea nu și-a mai depus candidatura.

Organizației PNL Pitești i s-a furat încă o dată șansa de a deveni una respectabilă și credibilă, rămânând în continuare o anexă a PSD, fapt ce a îndepărtat liberalii și electoratul de organizația noastră.„.

Seamănă cu ce a transmis astăzi Ana Stan? Cam seamănă!

Așadar, s-au mai schimbat actorii pe la PNL Argeș, dar metehnele și năravurile au rămas aceleași!

P.S. Roata e rotundă și întodeauna se întoarce! Un proverb de care ar trebui să țină cont mai ales cei care provin din mediul privat, nu-i așa domnule Coteț?

Și nu uitați: 10% e mult la alegerile viitoare!

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • gica spune:

    Da, 10 la suta PNL si 90 la suta PSD, esti multumit domnule ziarist ? Tot USL la putere, traiasca USL !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3