Posada 930 x 122

catalin radulescu

LIVIU DRAGNEA: “POATE REGRET CĂ AM CEDAT ÎN FAȚA PSD ARGEȘ”

Liviu Dragnea: “Poate regret că am cedat în fața PSD Argeș”. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi în Timişoara că regretă faptul că a cedat în faţa organizaţiei Argeş şi a aprobat candidatura deputatului Cătălin Rădulescu, dar şi că “demisia de onoare nu se cere, dacă ai onoare, ţi-o dai”, transmite corespondentul Mediafax.

Citiți și: DRAGNEA ȘI TĂRICEANU, FĂCUȚI ZOB: “VIZITA LA DACIA, IMPERTINENȚĂ MAXIMĂ!”

Liviu Dragnea a fost întrebat azi, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul Consiliului Judeţean Timiş, dacă are o armă acasă şi dacă da, ce ar face cu ea, cu referire la cazul lui Cătălin Rădulescu, deputatul PSD de Argeș care a afirmat că are o mitralieră AKM, pe care este pregătit s-o folosească.

„Nu am armă acasă, nu am ce să vă răspund ce aş face cu ea. Nu este o regulă în PSD. Regret că a avut o astfel de atitudine colegul nostru şi poate regret şi faptul că am cedat în faţa organizaţiei Argeş de a semna candidatura dumnealui pentru acest mandat de parlamentar.”, a declarat preşedintele PSD.

Citiți și: DEPUTATUL „MITRALIERĂ”, PUS SUB ÎNVINUIRE

Liviu Dragnea a mai afirmat că va propune “cel puţin” suspendarea lui Cătălin Rădulescu din calitatea de membru PSD pentru o perioadă determinată.

„Voi propune colegilor mei cel puţin suspendarea din calitatea de membru PSD pentru o perioadă determinată. Am zis cel puţin. Afirmaţiile acestui domn sunt total inacceptabile şi periculoase, în acelaşi timp.”, a afirmat liderul PSD.

Întrebat dacă îi cere demisia de onoare, Dragnea a precizat că “demisia de onoare nu se cere, dacă ai onoare, ţi-o dai. Eu tot îi transmit semnale, hotărăşte dumnealui ce face până la urmă”. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, editarea și titlul: https://epitesti.ro/)

Amănunte despre cazul halucinant al deputatului PSD de Argeș Cătălin Rădulescu, AICI.

Jupiter 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066